Giriş Kayıt
Jim Young

Jim Young


Yapımcı

Jim Young, yapımcı. Don McKay (2009), (2012) Çalıntı Hayat (2012), (2013) Life of a King (2013), (2009) Homecoming (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Jim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim    
2016 Dram Yapımcı    

Sonsuzluk Teorisi
2015 Biyografi Yapımcı 7.2 26,094
2013 Biyografi Yapımcı 6.2 32,164
2013 Dram Yapımcı 6.9 5,125

Çalıntı Hayat
2012 Dram Yapımcı 7.1 62,273
2009 Gerilim Yapımcı 5.4 3,609
2009 Dram Yapımcı 5.9 2,061

Sınır Bölgesi
2007 Suç 5.6 8,141

Bilek Kesenler: Bir Aşk Hikâyesi
2006 Komedi 7.4 47,290

Günahkar
2001 Suç Çeşitli 7.3 62,063
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,794) Supernatural (7,509) The Expanse (4,633) Vikings (4,173) The Big Bang Theory (3,735) Suits (3,338) Legion (3,315) The Blacklist (3,219) Arrow (3,045) Sherlock (2,711)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017