Giriş Kayıt
Jim Young

Jim Young


Yapımcı

Jim Young, yapımcı. Don McKay (2009), (2012) Çalıntı Hayat (2012), (2013) Life of a King (2013), (2009) Homecoming (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Jim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Yapımcı 7.3 85
2017 Dram 4.3 475
2017 Komedi Yapımcı 6.8 9
2016 Komedi Yapımcı 6.1 2,191
2016 Dram Yapımcı    

Sonsuzluk Teorisi
2015 Biyografi Yapımcı 7.2 37,973
2013 Biyografi Yapımcı 6.2 34,419
2013 Dram Yapımcı 6.9 5,125

Çalıntı Hayat
2012 Dram Yapımcı 7.1 67,132
2009 Gerilim Yapımcı 5.4 3,609
2009 Dram Yapımcı 5.9 2,084

Sınır Bölgesi
2007 Suç 5.6 8,141

Bilek Kesenler: Bir Aşk Hikâyesi
2006 Komedi 7.3 49,760

Günahkar
2001 Suç Çeşitli 7.3 67,691
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018