Giriş Kayıt
Jim Young

Jim Young


Yapımcı

Jim Young, yapımcı. Don McKay (2009), (2012) Çalıntı Hayat (2012), (2013) Life of a King (2013), (2009) Homecoming (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Jim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Yapımcı    
2017 Gizem 4.4 439
2017 Komedi Yapımcı    
2016 Komedi Yapımcı 5.7 433
2016 Dram Yapımcı    

Sonsuzluk Teorisi
2015 Biyografi Yapımcı 7.2 34,801
2013 Biyografi Yapımcı 6.2 33,652
2013 Dram Yapımcı 6.9 5,125

Çalıntı Hayat
2012 Dram Yapımcı 7.1 65,321
2009 Gerilim Yapımcı 5.4 3,609
2009 Dram Yapımcı 5.9 2,084

Sınır Bölgesi
2007 Suç 5.6 8,141

Bilek Kesenler: Bir Aşk Hikâyesi
2006 Komedi 7.4 48,811

Günahkar
2001 Suç Çeşitli 7.3 66,224
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,815) Dunkirk (4,196) Stronger (3,413) It (2,364) American Made (1,658) Mother! (1,639) Loving Vincent (1,603) Kingsman: The Golden Circle (1,500) Flatliners (749) The Foreigner (725)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,530) Shameless (6,439) Mr. Robot (5,949) Game of Thrones (3,590) Peaky Blinders (2,469) Manhunt: Unabomber (2,405) Lucifer (1,904) Designated Survivor (1,755) Supernatural (1,482) The Big Bang Theory (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017