Giriş Kayıt
Jim Young

Jim Young


Yapımcı

Jim Young, yapımcı. Don McKay (2009), (2012) Çalıntı Hayat (2012), (2013) Life of a King (2013), (2009) Homecoming (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Jim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim    
2017 Komedi Yapımcı    
2016 Dram Yapımcı    

Sonsuzluk Teorisi
2015 Biyografi Yapımcı 7.2 31,051
2013 Biyografi Yapımcı 6.2 32,856
2013 Dram Yapımcı 6.9 5,125

Çalıntı Hayat
2012 Dram Yapımcı 7.1 63,680
2009 Gerilim Yapımcı 5.4 3,609
2009 Dram Yapımcı 5.9 2,084

Sınır Bölgesi
2007 Suç 5.6 8,141

Bilek Kesenler: Bir Aşk Hikâyesi
2006 Komedi 7.4 48,016

Günahkar
2001 Suç Çeşitli 7.3 64,518
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017