Giriş Kayıt
John Perkins

John Perkins


Makyaj

John Perkins, makyaj. Gotham (2014), Law & Order (1990), Golden Boy (2013), Kanlı Sokaklar 2 (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Makyaj 7.9 169,502

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Makyaj 7.3 31,143
2013 Dram Makyaj 7.3 3,477
2011 Dram Makyaj 4.7 7
2007 Biyografi Makyaj    

Çevirmen
2005 Gizem Makyaj 6.4 90,072

Kanlı Sokaklar 2
2005 Müzikal Makyaj 4.4 1,209

Soprano Ailesi
1999 Suç Makyaj 9.2 221,722
1999 Suç Makyaj 8.1 59,702
1990 Suç Makyaj 7.7 27,158
Dizi Altyazıları
Vikings (20,012) Black Mirror (5,622) Supernatural (4,031) The Big Bang Theory (3,621) The Flash (3,362) Shameless (3,249) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,017) The Blacklist (2,017) The X Files (1,625) Knightfall (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018