Giriş Kayıt
John Perkins

John Perkins


Makyaj

John Perkins, makyaj. Gotham (2014), Law & Order (1990), Golden Boy (2013), Kanlı Sokaklar 2 (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Makyaj 7.9 164,255

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Makyaj 7.3 30,848
2013 Dram Makyaj 7.3 3,477
2011 Dram Makyaj 4.7 7
2007 Biyografi Makyaj    

Çevirmen
2005 Gizem Makyaj 6.4 89,328

Kanlı Sokaklar 2
2005 Müzikal Makyaj 4.4 1,209

Soprano Ailesi
1999 Suç Makyaj 9.2 216,756
1999 Suç Makyaj 8.1 58,459
1990 Suç Makyaj 7.7 26,814
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017