Giriş Kayıt
John Perkins

John Perkins


Makyaj

John Perkins, makyaj. Gotham (2014), Law & Order (1990), Golden Boy (2013), Kanlı Sokaklar 2 (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Makyaj 7.9 151,818

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Makyaj 7.3 29,964
2013 Dram Makyaj 7.3 3,477
2011 Dram Makyaj 4.7 7
2007 Biyografi Makyaj    

Çevirmen
2005 Gizem Makyaj 6.4 87,928

Kanlı Sokaklar 2
2005 Müzikal Makyaj 4.4 1,209

Soprano Ailesi
1999 Suç Makyaj 9.2 205,431
1999 Suç Makyaj 8.1 55,931
1990 Suç Makyaj 7.7 26,030
Film Altyazıları
Live by Night (11,756) Resident Evil: The Final Chapter (9,510) Rogue One (5,397) Hidden Figures (5,023) Patriots Day (4,753) Assassin's Creed (4,161) Why Him? (4,040) Split (3,745) Allied (3,588) Paterson (3,528)
Dizi Altyazıları
Legion (4,911) The 100 (4,417) Black Sails (4,158) Arrow (3,466) The Expanse (3,292) The Originals (2,893) Into the Badlands (2,846) Colony (2,701) The Flash (2,524) Vikings (2,401)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017