Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Theron Alford

Theron Alford


Editör, Senarist

Theron Alford, editör, senarist. Komşu Kızı (2004), Kevin Hakkında Konuşmalıyız (2011), Brooklyn'in Kralı (2009), Çılgın Aile (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Theron T. Alford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

New York'a Hoşgeldiniz
2014 Dram Çeşitli 5.4 2,652
2014 Aksiyon Çeşitli 6.2 2,373

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Çeşitli 7.3 477,542
2013 Dram Senarist    
2012 Suç Çeşitli 7.9 77,771

Kevin Hakkında Konuşmalıyız
2011 Suç Çeşitli 7.5 100,913
2010 Komedi Çeşitli 8.0 13,439

Çılgın Aile
2009 Komedi Çeşitli 7.4 27,575

Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Çeşitli 6.7 53,842
2008 Komedi Çeşitli 8.3 332

Komşu Kızı
2004 Komedi Çeşitli 6.8 174,704

Eve'nin Sırrı
1997 Dram Editorial Department 7.3 7,037

Mucize
1996 Dram Editorial Department 6.4 64,767
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017