Giriş Kayıt
Christophe

Christophe (72)


Müzisyen, Oyuncu

Daniel Bevilacqua, 13 Ekim 1945 Juvisy-sur-Orge, Essonne, Fransa doğumlu müzisyen, oyuncu. Kill Bill Vol. 2 (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Daniel Bevilacqua
Doğum Tarihi: 13 Ekim 1945
Doğum Yeri: Juvisy-sur-Orge, Essonne, Fransa
Diğer Bir İsmi: Christophe Bevilacqua
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 70 Müzik 6.1 56
2014 69 Komedi Müzik
Oyuncu
5.2 17
2014 69 Komedi Müzik 5.8 329

Şantör
2006 61 Dram Oyuncu 6.5 1,878
2005 60 Romantik Müzik 6.8 204
1990 45 Suç Müzik    
1970 25 Dram Müzik 7.0 297
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018