Giriş Kayıt
Christophe

Christophe (71)


Müzisyen, Oyuncu

Daniel Bevilacqua, 13 Ekim 1945 Juvisy-sur-Orge, Essonne, Fransa doğumlu müzisyen, oyuncu. Kill Bill Vol. 2 (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Daniel Bevilacqua
Doğum Tarihi: 13 Ekim 1945
Doğum Yeri: Juvisy-sur-Orge, Essonne, Fransa
Diğer Bir İsmi: Christophe Bevilacqua
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 70 Müzik 6.1 56
2014 69 Komedi Müzik
Oyuncu
5.2 17
2014 69 Komedi Müzik 5.8 329

Şantör
2006 61 Dram Oyuncu 6.5 1,878
2005 60 Romantik Müzik 6.8 204
1990 45 Suç Müzik    
1970 25 Dram Müzik 7.0 297
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017