Giriş Kayıt
David Goodin

David Goodin


Senarist, Yapımcı

David Goodin, senarist, yapımcı. Peşimdeki Şeytan (2014), (2017) Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri (2017), (2013) Başka Türlü Bir Aşk (2013), (2007) Ben Sana Söylemiştim (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Goodin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ben, Tonya
2017 Biyografi Çeşitli 7.7 16,203

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 Suç Çeşitli 8.3 48,442
2016 Dram Çeşitli 6.3 16,114

Tatil Zamanı
2015 Macera Çeşitli 6.1 79,425

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Çeşitli 6.4 116,811

Peşimdeki Şeytan
2014 Korku Çeşitli 6.9 154,680

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 Komedi Çeşitli 5.6 109,203
2014 Belgesel Yapımcı 9.1 15

Şeytanın Günü
2014 Korku Çeşitli 4.1 14,260

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Çeşitli 6.9 35,700

Operasyon: Argo
2012 Dram Çeşitli 7.7 500,230

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Çeşitli 5.4 12,133

Son Vurgun
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 107,094

Zor Baba 3
2010 Komedi Çeşitli 5.5 93,091

Kara Büyü
2009 Korku Çeşitli 6.6 168,539

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Çeşitli 5.8 18,163
2008 Dram Çeşitli 6.8 6,870

Kan Dökülecek
2007 Dram Çeşitli 8.1 421,705

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Çeşitli 5.6 34,266

Kara Delik
2006 Bilim-Kurgu Senarist    
2005 Korku Senarist    
Dizi Altyazıları
Vikings (16,971) Shameless (7,442) Black Mirror (6,710) The Flash (4,645) The Big Bang Theory (2,512) Star Trek: Discovery (2,469) Supernatural (2,409) The Blacklist (1,355) Bron/Broen (1,244) Supergirl (1,223)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018