Giriş Kayıt
David Goodin

David Goodin


Senarist, Yapımcı

David Goodin, senarist, yapımcı. Peşimdeki Şeytan (2014), (2013) Başka Türlü Bir Aşk (2013), (2007) Ben Sana Söylemiştim (2007), (2009) İkinci El Araba Alınır Satılır (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Goodin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli 6.3 11,940

Tatil Zamanı
2015 Macera Çeşitli 6.1 74,578

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Çeşitli 6.5 108,305

Peşimdeki Şeytan
2014 Korku Çeşitli 6.9 136,385

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 Komedi Çeşitli 5.7 104,263
2014 Belgesel Yapımcı 9.1 15

Şeytanın Günü
2014 Korku Çeşitli 4.1 14,260

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Çeşitli 6.9 34,087

Operasyon: Argo
2012 Dram Çeşitli 7.7 481,237

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Çeşitli 5.4 11,763

Son Vurgun
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 104,965

Zor Baba 3
2010 Komedi Çeşitli 5.5 89,828

Kara Büyü
2009 Korku Çeşitli 6.6 164,334

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Çeşitli 5.8 18,163
2008 Dram Çeşitli 6.8 6,870

Kan Dökülecek
2007 Dram Çeşitli 8.1 400,662

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Çeşitli 5.6 33,417

Kara Delik
2006 Bilim-Kurgu Senarist    
2005 Korku Senarist    
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,459) Better Call Saul (5,662) Supernatural (5,469) Lucifer (5,242) The Flash (4,728) Twin Peaks (3,972) Into the Badlands (3,797) Fargo (3,769) Gotham (2,928) 12 Monkeys (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017