Giriş Kayıt
David Goodin

David Goodin


Senarist, Yapımcı

David Goodin, senarist, yapımcı. Peşimdeki Şeytan (2014), (2013) Başka Türlü Bir Aşk (2013), (2007) Ben Sana Söylemiştim (2007), (2009) İkinci El Araba Alınır Satılır (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Goodin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Çeşitli    
2016 Dram Çeşitli 6.3 13,861

Tatil Zamanı
2015 Macera Çeşitli 6.1 76,539

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Çeşitli 6.5 111,044

Peşimdeki Şeytan
2014 Korku Çeşitli 6.9 143,229

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 Komedi Çeşitli 5.7 106,045
2014 Belgesel Yapımcı 9.1 15

Şeytanın Günü
2014 Korku Çeşitli 4.1 14,260

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Çeşitli 6.9 34,718

Operasyon: Argo
2012 Dram Çeşitli 7.7 487,786

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Çeşitli 5.4 11,834

Son Vurgun
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 105,776

Zor Baba 3
2010 Komedi Çeşitli 5.5 91,061

Kara Büyü
2009 Korku Çeşitli 6.6 165,775

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Çeşitli 5.8 18,163
2008 Dram Çeşitli 6.8 6,870

Kan Dökülecek
2007 Dram Çeşitli 8.1 408,450

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Çeşitli 5.6 33,738

Kara Delik
2006 Bilim-Kurgu Senarist    
2005 Korku Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017