Giriş Kayıt
Rick Eldridge

Rick Eldridge


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Senarist, Oyuncu

Rick Eldridge, yapımcı, yapım yöneticisi, senarist, oyuncu. Son Armağan (2006), The Ultimate Life (2013), (2004) Bobby Jones: Stroke of Genius (2004), (2009) The Perfect Game (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Yapımcı
Senarist
Editorial Department
   
2013 Dram Yapımcı 6.0 800
2013 Dram Yapım Yöneticisi    
2011 Dram Yapımcı    
2011 Dram Yapım Yöneticisi    
2009 Dram Yapım Yöneticisi 4.2 494
2009 Dram Yapımcı 7.0 2,699
2007 Dram Yapımcı 5.8 402

Son Armağan
2006 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.4 14,689
2004 Biyografi Yapımcı 6.7 3,242
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,622) Rogue One (5,517) Split (4,131) Assassin's Creed (3,011) Hidden Figures (2,555) Paterson (2,415) Brimstone (2,393) The Institute (1,593) Patriots Day (1,552) The Great Wall (1,385)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,352) Legion (7,798) Arrow (4,595) Legends of Tomorrow (2,377) Into the Badlands (2,149) The Expanse (2,135) Vikings (1,957) The Blacklist (1,884) Black Sails (1,727) 24: Legacy (1,664)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017