Giriş Kayıt
Gaku Hamada

Gaku Hamada (29)


Oyuncu

Gaku Hamada, 28 Haziran 1988 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu. Balık Hikayesi (2009), Eien no 0 (2013), Taiyo no uta (2006), Ahiru to kamo no koinrokkâ (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1988
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 28 Komedi Oyuncu 6.0 29
2016 28 Animasyon Oyuncu 7.6 1,433
2016 28 Suç Oyuncu 7.4 113
2016 28 Fantastik Oyuncu 7.6 398
2016 28 Komedi Oyuncu 6.2 121
2015 27 Macera Oyuncu    
2015 27 Dram Oyuncu 6.2 140
2015 27 Gizem Oyuncu 6.5 246
2015 27 Animasyon Oyuncu 6.7 834
2015 27 Gizem Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 8.1 151
2014 26 Dram Oyuncu 6.8 44
2014 26 Komedi Oyuncu 6.1 47
2013 25 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,286
2013 25 Komedi Oyuncu    
2013 25 Komedi Oyuncu 6.7 115
2013 25 Dram Oyuncu 7.1 60
2013 25 Komedi Oyuncu 5.7 113
2013 25 Dram Oyuncu    
2012 24 Komedi Oyuncu 6.7 320

Patates Cipsi
2012 24 Komedi Oyuncu 6.9 126
2012 24 Komedi Oyuncu 7.0 438
2012 Dram Oyuncu 7.8 46
2011 23 Dram Oyuncu 6.7 13
2011 Dram Oyuncu    
2010 22 Dram Oyuncu 6.3 137
2010 22 Dram Oyuncu 7.2 695
2010 Dram Oyuncu 6.0 66
2009 21 Komedi Oyuncu 6.1 154

Balık Hikayesi
2009 21 Komedi Oyuncu 7.7 2,112
2009 21 Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 7.8 23
2008 20 Dram Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 7.7 149
2007 Dram Oyuncu 8.1 368
2007 19 Dram Oyuncu 7.2 512
2007 19 Komedi Oyuncu    
2006 18 Dram Oyuncu 6.4 227
2006 Dram Oyuncu 7.3 1,085
2006 18 Dram Oyuncu 7.3 1,085
2006 18 Aksiyon Oyuncu 5.9 38
2006 18 Komedi Oyuncu 6.4 160
2001 Gizem Oyuncu 8.2 252
Dizi Altyazıları
Vikings (6,920) Shameless (5,542) Game of Thrones (3,701) Mr. Robot (3,206) Supernatural (2,980) Arrow (2,351) The Big Bang Theory (2,351) Outlander (2,132) Gotham (1,936) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017