Giriş Kayıt
Tommy Dewey

Tommy Dewey (38)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Thomas R. Dewey, 03 Ağustos 1978 Birmingham, Alabama, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. The Escort (2016), Casual (2015), (2009) 17 Yeniden (2009), (2012) Sokak Dansı 4: İsyan (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas R. Dewey
Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1978
Doğum Yeri: Birmingham, Alabama, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 38 Komedi Oyuncu 6.0 6,420
2015 Komedi Oyuncu 7.6 4,197
2015 Dram Oyuncu 7.8 5,904
2014 36 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 7.4 23,786

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 34 Dram Oyuncu 6.5 47,175
2012 34 Macera Oyuncu 5.0 7,531
2010 Komedi Senarist
Yapımcı
7.2 1,681
2010 32 Komedi Oyuncu    

17 Yeniden
2009 31 Komedi Oyuncu 6.4 151,706
2009 Komedi Oyuncu 6.6 464
2007 29 Suç Oyuncu 5.7 1,227

Yer Altından Gelen
2007 29 Korku Oyuncu 4.0 3,207
2006 28 Komedi Oyuncu 5.8 3,906
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,038) Rogue One (4,830) Split (3,477) Assassin's Creed (2,479) Brimstone (2,151) Paterson (1,776) Hidden Figures (1,595) The Institute (1,547) The Great Wall (1,207) Passengers (1,078)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,840) Legion (6,945) Arrow (3,717) Legends of Tomorrow (2,161) Into the Badlands (2,083) The Blacklist (1,666) Vikings (1,592) Black Sails (1,541) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,416)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017