Giriş Kayıt
Tommy Dewey

Tommy Dewey (38)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Thomas R. Dewey, 03 Ağustos 1978 Birmingham, Alabama, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. The Escort (2016), Casual (2015), (2009) 17 Yeniden (2009), (2012) Sokak Dansı 4: İsyan (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas R. Dewey
Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1978
Doğum Yeri: Birmingham, Alabama, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 38 Komedi Oyuncu 6.0 6,915
2015 Komedi Oyuncu 7.6 4,315
2015 Dram Oyuncu 7.8 6,037
2014 36 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 7.4 23,966

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 34 Dram Oyuncu 6.5 47,397
2012 34 Macera Oyuncu 5.0 7,531
2010 Komedi Senarist
Yapımcı
7.2 1,681
2010 32 Komedi Oyuncu    

17 Yeniden
2009 31 Komedi Oyuncu 6.4 152,399
2009 Komedi Oyuncu 6.6 464
2007 29 Suç Oyuncu 5.7 1,227

Yer Altından Gelen
2007 29 Korku Oyuncu 4.0 3,207
2006 28 Komedi Oyuncu 5.8 3,906
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017