Giriş Kayıt
Tommy Dewey

Tommy Dewey (39)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Thomas R. Dewey, 03 Ağustos 1978 Birmingham, Alabama, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. The Escort (2016), Casual (2015), (2009) 17 Yeniden (2009), (2012) Sokak Dansı 4: İsyan (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas R. Dewey
Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1978
Doğum Yeri: Birmingham, Alabama, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 38 Komedi Oyuncu 6.0 9,153
2015 Komedi Oyuncu 7.6 5,604
2015 Dram Oyuncu 8.1 8,418
2014 36 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 7.4 25,754

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 34 Dram Oyuncu 6.5 49,624
2012 34 Macera Oyuncu 5.0 7,531
2010 Komedi Senarist
Yapımcı
7.2 1,681
2010 32 Komedi Oyuncu    

17 Yeniden
2009 31 Komedi Oyuncu 6.4 159,973
2009 Komedi Oyuncu 6.6 464
2007 29 Suç Oyuncu 5.7 1,227

Yer Altından Gelen
2007 29 Korku Oyuncu 4.0 3,207
2006 28 Komedi Oyuncu 5.8 3,906
Film Altyazıları
Rampage (11,214) Ready Player One (8,417) Escape Plan 2: Hades (7,220) The Cured (1,876) Tomb Raider (1,757) Set It Up (951) Den 12. mann (818) Journey's End (759) Blockers (611) Black Panther (599)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,197) 12 Monkeys (2,844) La casa de papel (2,373) Into the Badlands (2,323) Legion (1,533) Fear the Walking Dead (1,368) The Expanse (1,198) Vikings (901) Colony (847) The Crossing (807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018