Giriş Kayıt
Kevin Alejandro

Kevin Alejandro (42)


Oyuncu

Kevin Michael Alejandro, 07 Nisan 1976 San Antonio, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Lucifer (2015), The Returned (2015), Golden Boy (2013), Cassadaga (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kevin Michael Alejandro
Doğum Tarihi: 07 Nisan 1976
Doğum Yeri: San Antonio, Texas, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.80 m
9.0 (5 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 8.2 105,265
2015 39 Dram Oyuncu 5.9 1,325
2015 Dram Oyuncu 7.1 10,180

Medealar
2013 37 Dram Oyuncu 6.6 236
2013 Dram Oyuncu 7.3 3,477

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 354,449
2011 35 Dram Oyuncu 2.6 175
2011 35 Korku Oyuncu 5.3 2,716
2011 35 Aksiyon Oyuncu 4.4 587

Şeytanın İni
2011 35 Aksiyon Oyuncu 6.2 57,435
2010 Komedi Oyuncu 8.2 26,629

Sınırı Geçmek
2009 33 Dram Oyuncu 6.8 21,018
2009 Suç Oyuncu 8.4 22,637
2009 33 Korku Oyuncu 2.6 674
2009 33 Komedi Oyuncu 5.7 1,699
2008 Dram Oyuncu 7.9 213,426

Vahşi Doğa
2008 32 Komedi Oyuncu 5.3 19,111

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 214,105
2007 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,545
2006 Suç Oyuncu 7.1 10,516
2006 Komedi Oyuncu 6.6 36,550
2005 Suç Oyuncu 8.1 5,339
2005 Komedi Oyuncu 8.0 93,474
2005 29 Dram Oyuncu 7.0 261,315
2005 Dram Oyuncu 7.6 190,846
2003 27 Gerilim Oyuncu 5.6 331
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 158,390

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,909
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,894) Den of Thieves (2,898) Hostiles (2,784) 12 Strong (2,650) Maze Runner: The Death Cure (2,513) Winchester (1,921) Submergence (1,590) Peter Rabbit (1,543) The Commuter (1,202) Wildling (946)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,722) Supernatural (3,834) The Flash (3,557) The Terror (3,346) Legion (3,142) The Big Bang Theory (2,145) The Crossing (1,992) The Expanse (1,915) Gotham (1,817) Arrow (1,714)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018