Giriş Kayıt
Tuba Ünsal

Tuba Ünsal (36)


Oyuncu

Tuba Ünsal, 07 Aralık 1981 Denizli, Türkiye doğumlu oyuncu. Çakallarla Dans (2010), Çılgın Dersane (2007), Beni unutma (2011), Plajda (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Aralık 1981
Doğum Yeri: Denizli, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Tuba Unsal | Tugba Unsal | Tugba Ünsal
Burcu: Yay
5.8 (9 Oy)
  • Currently 115.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 36 Dram Oyuncu 6.1 174
2016 35 Dram Oyuncu 5.3 515
2014 Komedi Oyuncu 5.8 26
2011 30 Dram Oyuncu 6.2 755
2010 29 Komedi Oyuncu 5.6 5,024

Suluboya
2009 28 Animasyon Oyuncu 6.5 129
2009 Dram Oyuncu 6.0 125

Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika
2009 28 Aksiyon Oyuncu 2.8 743
2008 27 Dram Oyuncu 4.7 275
2008 27 Komedi Oyuncu 2.8 1,290
2008 27 Macera Oyuncu 3.1 463
2007 26 Komedi Oyuncu 2.0 3,199
2007 Komedi Oyuncu 5.1 10
2006 25 Komedi Oyuncu 5.0 11
2005 Dram Oyuncu 7.2 17
2003 22 Komedi Oyuncu 6.5 10,962
2002 21 Aksiyon Oyuncu 4.6 304
2002 21 Aksiyon Oyuncu 1.9 623
2002 21 Macera Oyuncu 6.0 47
2000 Oyuncu 2.3 15
1996 Dram Oyuncu 6.4 267
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018