Giriş Kayıt
Tuba Ünsal

Tuba Ünsal (35)


Oyuncu

Tuba Ünsal, 07 Aralık 1981 Denizli, Türkiye doğumlu oyuncu. Çakallarla Dans (2010), Çılgın Dersane (2007), Beni unutma (2011), Plajda (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Aralık 1981
Doğum Yeri: Denizli, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Tuba Unsal | Tugba Unsal | Tugba Ünsal
Burcu: Yay
5.8 (9 Oy)
  • Currently 115.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.3 31
2016 35 Dram Oyuncu 5.3 489
2016 35 Romantik Oyuncu 5.3 499
2014 Komedi Oyuncu 5.8 26
2013 Oyuncu    
2011 30 Dram Oyuncu 6.2 727
2010 29 Komedi Oyuncu 5.6 4,892

Suluboya
2009 28 Animasyon Oyuncu 6.5 129
2009 Dram Oyuncu 6.0 122

Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika
2009 28 Aksiyon Oyuncu 2.8 710
2008 27 Dram Oyuncu 4.7 275
2008 27 Komedi Oyuncu 2.8 1,273
2008 27 Macera Oyuncu 3.1 454
2007 26 Komedi Oyuncu 2.0 3,122
2007 26 Komedi Oyuncu    
2006 25 Komedi Oyuncu 5.0 11
2005 Dram Oyuncu 7.2 17
2003 22 Komedi Oyuncu 6.5 10,642
2002 21 Aksiyon Oyuncu 4.6 295
2002 21 Aksiyon Oyuncu 1.9 610
2002 21 Macera Oyuncu 6.0 46
2000 Oyuncu 2.3 15
1996 Dram Oyuncu 6.5 262
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017