Giriş Kayıt
Tuba Ünsal

Tuba Ünsal (36)


Oyuncu

Tuba Ünsal, 07 Aralık 1981 Denizli, Türkiye doğumlu oyuncu. Çakallarla Dans (2010), Çılgın Dersane (2007), Beni unutma (2011), Plajda (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Aralık 1981
Doğum Yeri: Denizli, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Tuba Unsal | Tugba Unsal | Tugba Ünsal
Burcu: Yay
5.8 (9 Oy)
  • Currently 115.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 36 Dram Oyuncu 5.8 313
2016 35 Dram Oyuncu 5.3 515
2014 Komedi Oyuncu 5.8 26
2011 30 Dram Oyuncu 6.2 768
2010 29 Komedi Oyuncu 5.6 5,131

Suluboya
2009 28 Animasyon Oyuncu 6.5 129
2009 Dram Oyuncu 6.0 126

Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika
2009 28 Aksiyon Oyuncu 2.9 770
2008 27 Dram Oyuncu 4.7 275
2008 27 Komedi Oyuncu 2.8 1,302
2008 27 Macera Oyuncu 3.1 469
2007 26 Komedi Oyuncu 2.0 3,286
2007 Komedi Oyuncu 5.1 10
2006 25 Komedi Oyuncu 5.0 11
2005 Dram Oyuncu 7.2 17
2004 Dram Oyuncu 7.0 7
2003 22 Komedi Oyuncu 6.5 11,235
2002 21 Aksiyon Oyuncu 4.7 305
2002 21 Aksiyon Oyuncu 1.9 631
2002 21 Macera Oyuncu 6.0 49
2000 Oyuncu 2.3 15
2000 Komedi Oyuncu 5.6 5
1996 Dram Oyuncu 6.4 268
Dizi Altyazıları
Westworld (5,838) The Expanse (3,082) The 100 (2,761) La casa de papel (2,021) Colony (1,814) The Crossing (1,585) Luke Cage (1,442) Genius (1,272) 12 Monkeys (1,141) Vikings (1,108)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018