Giriş Kayıt
Pamela Hirsch

Pamela Hirsch


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Pamela Hirsch, yapımcı, yapım yöneticisi. Dedication (2007), Diriliş (2009), Shortbus (2006), Trust the Man (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pam Hirsch
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Yapımcı    
2015 Komedi Yapımcı 5.9 4,179
2015 Biyografi Yapımcı 6.4 6,958
2015 Komedi Yapımcı 5.3 55

Neredeyse Mükemmel
2012 Komedi Yapımcı 5.8 13,161

Kıyamet Gecesi
2010 Korku Yapım Yöneticisi
Yapımcı
4.9 22,677

Romantikler
2010 Komedi Yapımcı 5.1 10,381

Diriliş
2009 Dram Yapımcı 5.9 32,987

Doğum Sancıları
2009 Komedi Yapımcı 4.8 9,138

Galibiyet Sezonu
2009 Komedi Yapımcı 6.6 5,292

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.3 41,605
2008 Dram Yapımcı 5.4 308
2008 Komedi Yapımcı 5.7 3,821

Hayat Yolu
2008 Dram Yapımcı 6.7 2,809

Arıza Aile
2008 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.2 4,864
2008 Komedi Yapımcı 5.7 1,058

Aşk Dedektifi
2007 Komedi Yapımcı 6.4 3,510
2007 Komedi Yapımcı 6.8 6,243
2006 Komedi Yapımcı 6.5 29,157
2005 Komedi Yapımcı 5.7 7,863
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 4.9 443

Yeni Komşular
2000 Dram Yapım Yöneticisi 5.0 272

Tutku Ağı
1998 Suç Çeşitli 7.3 129,368
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,135) Blade Runner 2049 (3,403) Jigsaw (2,581) Last Flag Flying (2,407) The Man from Earth: Holocene (2,373) Geostorm (2,322) The Open House (1,340) Dunkirk (1,141) The Foreigner (1,016) It (986)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,801) Black Mirror (5,417) Supernatural (4,655) The Big Bang Theory (3,954) Shameless (2,537) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,534) The Blacklist (2,176) The Flash (1,892) The X Files (1,848) Knightfall (1,455)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018