Giriş Kayıt
Lindy Heymann

Lindy Heymann


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Lindy Heymann, yönetmen, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Yönetmen 7.4 532
2016 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 341
2015 Dram Yönetmen Asistanı 8.0 27,707
2009 Dram Yönetmen 4.8 217
2003 Dram Yönetmen 8.0 84
Dizi Altyazıları
Vikings (6,492) Shameless (4,244) Game of Thrones (3,219) Mr. Robot (3,011) Supernatural (2,776) The Big Bang Theory (2,239) Arrow (2,229) Outlander (1,998) Gotham (1,827) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,781)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017