Giriş Kayıt
Ming Wa Goo

Ming Wa Goo


Oyuncu

Ming Wa Goo, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Ming-Wah Koo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 3.8 45
2014 Komedi Oyuncu 4.7 11
2011 Komedi Oyuncu 5.6 62
2006 Oyuncu    
1994 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,696
Dizi Altyazıları
Westworld (10,680) The 100 (3,311) The Expanse (2,772) La casa de papel (2,579) 12 Monkeys (2,285) The Crossing (2,247) Into the Badlands (1,842) Colony (1,626) Vikings (1,301) Legion (1,270)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018