Giriş Kayıt
Ming Wa Goo

Ming Wa Goo


Oyuncu

Ming Wa Goo, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Ming-Wah Koo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 3.8 45
2014 Komedi Oyuncu 4.7 11
2011 Komedi Oyuncu 5.6 62
2006 Oyuncu    
1994 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,696
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,830) Den of Thieves (2,812) Maze Runner: The Death Cure (2,625) Winchester (2,406) Hostiles (2,156) 12 Strong (1,720) A martfüi rém (1,594) The Commuter (1,260) Submergence (1,147) Bleeding Steel (1,111)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,894) Supernatural (4,482) The Big Bang Theory (3,070) Gotham (2,654) The Terror (2,546) Arrow (2,213) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,174) The Flash (1,839) Krypton (1,619) Legion (1,588)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018