Giriş Kayıt
Ming Wa Goo

Ming Wa Goo


Oyuncu

Ming Wa Goo, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Ming-Wah Koo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 3.8 45
2014 Komedi Oyuncu 4.7 11
2011 Komedi Oyuncu 5.6 62
2006 Oyuncu    
1994 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,696
Film Altyazıları
Live by Night (9,725) Resident Evil: The Final Chapter (8,720) Hidden Figures (4,634) Rogue One (4,197) Patriots Day (4,193) Assassin's Creed (3,688) Split (3,460) Allied (3,442) Paterson (3,256) Why Him? (1,724)
Dizi Altyazıları
Legion (9,828) Arrow (5,911) The 100 (4,298) The Flash (3,682) The Expanse (3,556) Black Sails (3,432) Designated Survivor (3,024) Colony (2,810) The Originals (2,780) Vikings (2,370)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017