Giriş Kayıt
İdil Fırat

İdil Fırat (44)


Oyuncu

İdil Fırat, 05 Kasım 1972 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu. G.O.R.A. (2004), Kaybedenler Kulübü (2011), Ayrılsak da Beraberiz (1999), Nar (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1972
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Akrep
Boyu: 1.72 m
8.5 (11 Oy)
  • Currently 171/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 8.7 4,761
2013 41 Dram Oyuncu 5.8 569
2013 Dram Oyuncu 8.2 8
2012 Suç Oyuncu 8.2 899
2011 39 Dram Oyuncu 6.4 904
2011 39 Komedi Oyuncu 7.8 15,045
2009 Komedi Oyuncu 7.3 2,545
2007 35 Suç Oyuncu 5.8 126
2006 34 Suç Oyuncu 4.8 135
2006 Dram Oyuncu 7.6 221
2005 Oyuncu 7.7 16
2004 32 Macera Oyuncu 8.0 37,938
2004 Komedi Oyuncu 4.6 39
2003 31 Komedi Oyuncu 6.5 10,105
2003 Dram Oyuncu 6.4 976
2002 30 Aksiyon Oyuncu 4.6 288
2002 30 Dram Oyuncu 5.4 230
2002 Oyuncu 6.9 40
2002 Romantik Oyuncu 4.7 209
2000 Komedi Oyuncu 5.8 243
1999 Macera Oyuncu 7.7 2,179
1999 Komedi Oyuncu 7.3 1,372
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017