Giriş Kayıt
İdil Fırat

İdil Fırat (45)


Oyuncu

İdil Fırat, 05 Kasım 1972 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu. G.O.R.A. (2004), Kaybedenler Kulübü (2011), Ayrılsak da Beraberiz (1999), Nar (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1972
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Akrep
Boyu: 1.72 m
8.5 (11 Oy)
  • Currently 171/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 8.5 5,444
2013 41 Dram Oyuncu 5.8 611
2013 Dram Oyuncu 6.7 13
2012 Suç Oyuncu 6.8 46
2012 Suç Oyuncu 7.9 1,070
2011 39 Dram Oyuncu 6.4 968
2011 39 Komedi Oyuncu 7.7 16,140
2009 Komedi Oyuncu 7.1 2,812
2007 35 Suç Oyuncu 5.8 127
2006 34 Suç Oyuncu 4.9 140
2006 Dram Oyuncu 7.5 237
2005 Oyuncu 7.7 16
2004 32 Macera Oyuncu 8.0 40,734
2004 Komedi Oyuncu 4.6 39
2003 31 Komedi Oyuncu 6.5 10,667
2003 Dram Oyuncu 6.4 1,058
2002 30 Aksiyon Oyuncu 4.6 296
2002 30 Dram Oyuncu 6.1 265
2002 Oyuncu 6.8 42
2002 Romantik Oyuncu 4.6 221
2000 Komedi Oyuncu 5.7 256
1999 Macera Oyuncu 7.6 2,421
1999 Komedi Oyuncu 7.2 1,562
Dizi Altyazıları
Vikings (9,411) Supernatural (4,045) Mr. Robot (3,970) Game of Thrones (3,413) The Big Bang Theory (3,309) Gotham (3,076) Shameless (3,053) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,934) Arrow (2,894) The Flash (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017