Giriş Kayıt
İdil Fırat

İdil Fırat (44)


Oyuncu

İdil Fırat, 05 Kasım 1972 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu. G.O.R.A. (2004), Kaybedenler Kulübü (2011), Ayrılsak da Beraberiz (1999), Nar (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1972
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Akrep
Boyu: 1.72 m
8.5 (11 Oy)
  • Currently 171/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 8.7 4,930
2013 41 Dram Oyuncu 5.8 586
2013 Dram Oyuncu 7.1 11
2012 Suç Oyuncu 6.8 45
2012 Suç Oyuncu 8.1 969
2011 39 Dram Oyuncu 6.4 920
2011 39 Komedi Oyuncu 7.7 15,336
2009 Komedi Oyuncu 7.2 2,630
2007 35 Suç Oyuncu 5.8 126
2006 34 Suç Oyuncu 4.8 135
2006 Dram Oyuncu 7.5 229
2005 Oyuncu 7.7 16
2004 32 Macera Oyuncu 8.0 38,666
2004 Komedi Oyuncu 4.6 39
2003 31 Komedi Oyuncu 6.5 10,255
2003 Dram Oyuncu 6.4 1,005
2002 30 Aksiyon Oyuncu 4.6 291
2002 30 Dram Oyuncu 5.7 243
2002 Oyuncu 6.9 41
2002 Romantik Oyuncu 4.6 212
2000 Komedi Oyuncu 5.6 250
1999 Macera Oyuncu 7.7 2,258
1999 Komedi Oyuncu 7.3 1,434
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017