Giriş Kayıt
İdil Fırat

İdil Fırat (44)


Oyuncu

İdil Fırat, 05 Kasım 1972 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu. G.O.R.A. (2004), Kaybedenler Kulübü (2011), Ayrılsak da Beraberiz (1999), Nar (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1972
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Akrep
Boyu: 1.72 m
8.5 (11 Oy)
  • Currently 171/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 8.5 5,172
2013 41 Dram Oyuncu 5.8 592
2013 Dram Oyuncu 7.0 12
2012 Suç Oyuncu 6.8 46
2012 Suç Oyuncu 8.0 1,023
2011 39 Dram Oyuncu 6.4 942
2011 39 Komedi Oyuncu 7.7 15,617
2009 Komedi Oyuncu 7.1 2,738
2007 35 Suç Oyuncu 5.8 126
2006 34 Suç Oyuncu 4.8 135
2006 Dram Oyuncu 7.5 235
2005 Oyuncu 7.7 16
2004 32 Macera Oyuncu 8.0 39,478
2004 Komedi Oyuncu 4.6 39
2003 31 Komedi Oyuncu 6.5 10,409
2003 Dram Oyuncu 6.4 1,021
2002 30 Aksiyon Oyuncu 4.6 293
2002 30 Dram Oyuncu 6.0 260
2002 Oyuncu 6.9 41
2002 Romantik Oyuncu 4.6 214
2000 Komedi Oyuncu 5.7 252
1999 Macera Oyuncu 7.6 2,327
1999 Komedi Oyuncu 7.2 1,501
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017