Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
İdil Fırat

İdil Fırat (44)


Oyuncu

İdil Fırat, 05 Kasım 1972 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu. G.O.R.A. (2004), Kaybedenler Kulübü (2011), Ayrılsak da Beraberiz (1999), Nar (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1972
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Akrep
Boyu: 1.72 m
8.5 (11 Oy)
  • Currently 171/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 8.3 1,867
2013 41 Dram Oyuncu 5.8 552
2013 Dram Oyuncu 8.8 5
2012 Suç Oyuncu 8.3 806
2011 39 Dram Oyuncu 6.4 855
2011 39 Komedi Oyuncu 7.8 14,328
2009 Komedi Oyuncu 7.3 2,429
2007 35 Suç Oyuncu 5.8 123
2006 34 Suç Oyuncu 4.8 129
2006 Dram Oyuncu 7.6 212
2005 Oyuncu 7.7 16
2004 32 Macera Oyuncu 7.9 35,872
2004 Komedi Oyuncu 4.6 39
2003 31 Komedi Oyuncu 6.5 9,711
2003 Dram Oyuncu 6.4 940
2002 30 Aksiyon Oyuncu 4.6 282
2002 30 Dram Oyuncu 5.4 226
2002 Oyuncu 6.9 40
2002 Romantik Oyuncu 4.7 204
2000 Komedi Oyuncu 5.8 236
1999 Macera Oyuncu 7.7 2,051
1999 Komedi Oyuncu 7.3 1,274
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017