Giriş Kayıt
İdil Fırat

İdil Fırat (44)


Oyuncu

İdil Fırat, 05 Kasım 1972 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu. G.O.R.A. (2004), Kaybedenler Kulübü (2011), Ayrılsak da Beraberiz (1999), Nar (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1972
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Akrep
Boyu: 1.72 m
8.5 (11 Oy)
  • Currently 171/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 8.5 5,350
2013 41 Dram Oyuncu 5.8 602
2013 Dram Oyuncu 6.7 13
2012 Suç Oyuncu 6.8 46
2012 Suç Oyuncu 7.9 1,062
2011 39 Dram Oyuncu 6.4 960
2011 39 Komedi Oyuncu 7.7 15,932
2009 Komedi Oyuncu 7.1 2,792
2007 35 Suç Oyuncu 5.8 126
2006 34 Suç Oyuncu 4.9 140
2006 Dram Oyuncu 7.5 237
2005 Oyuncu 7.7 16
2004 32 Macera Oyuncu 8.0 40,190
2004 Komedi Oyuncu 4.6 39
2003 31 Komedi Oyuncu 6.5 10,573
2003 Dram Oyuncu 6.4 1,039
2002 30 Aksiyon Oyuncu 4.6 294
2002 30 Dram Oyuncu 6.0 261
2002 Oyuncu 6.8 42
2002 Romantik Oyuncu 4.6 217
2000 Komedi Oyuncu 5.7 253
1999 Macera Oyuncu 7.6 2,389
1999 Komedi Oyuncu 7.2 1,534
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017