Giriş Kayıt
İdil Fırat

İdil Fırat (44)


Oyuncu

İdil Fırat, 05 Kasım 1972 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu. G.O.R.A. (2004), Kaybedenler Kulübü (2011), Ayrılsak da Beraberiz (1999), Nar (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1972
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Akrep
Boyu: 1.72 m
8.5 (11 Oy)
  • Currently 171/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 8.8 4,660
2013 41 Dram Oyuncu 5.8 564
2013 Dram Oyuncu 8.0 7
2012 Suç Oyuncu 8.3 853
2011 39 Dram Oyuncu 6.4 887
2011 39 Komedi Oyuncu 7.8 14,843
2009 Komedi Oyuncu 7.3 2,505
2007 35 Suç Oyuncu 5.8 126
2006 34 Suç Oyuncu 4.8 129
2006 Dram Oyuncu 7.6 218
2005 Oyuncu 7.7 16
2004 32 Macera Oyuncu 8.0 37,452
2004 Komedi Oyuncu 4.6 39
2003 31 Komedi Oyuncu 6.5 10,008
2003 Dram Oyuncu 6.4 973
2002 30 Aksiyon Oyuncu 4.6 288
2002 30 Dram Oyuncu 5.4 230
2002 Oyuncu 6.9 40
2002 Romantik Oyuncu 4.6 209
2000 Komedi Oyuncu 5.8 242
1999 Macera Oyuncu 7.7 2,122
1999 Komedi Oyuncu 7.3 1,335
Film Altyazıları
Live by Night (11,756) Resident Evil: The Final Chapter (9,510) Rogue One (5,397) Hidden Figures (5,023) Patriots Day (4,753) Assassin's Creed (4,161) Why Him? (4,040) Split (3,745) Allied (3,588) Paterson (3,528)
Dizi Altyazıları
Legion (4,911) The 100 (4,417) Black Sails (4,158) Arrow (3,466) The Expanse (3,292) The Originals (2,893) Into the Badlands (2,846) Colony (2,701) The Flash (2,524) Vikings (2,401)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017