Giriş Kayıt
İdil Fırat

İdil Fırat (44)


Oyuncu

İdil Fırat, 05 Kasım 1972 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu. G.O.R.A. (2004), Kaybedenler Kulübü (2011), Ayrılsak da Beraberiz (1999), Nar (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1972
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Akrep
Boyu: 1.72 m
8.5 (11 Oy)
  • Currently 171/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 8.8 4,423
2013 41 Dram Oyuncu 5.8 560
2013 Dram Oyuncu 8.0 7
2012 Suç Oyuncu 8.3 828
2011 39 Dram Oyuncu 6.4 873
2011 39 Komedi Oyuncu 7.8 14,570
2009 Komedi Oyuncu 7.3 2,471
2007 35 Suç Oyuncu 5.8 126
2006 34 Suç Oyuncu 4.8 129
2006 Dram Oyuncu 7.5 212
2005 Oyuncu 7.7 16
2004 32 Macera Oyuncu 8.0 36,514
2004 Komedi Oyuncu 4.6 39
2003 31 Komedi Oyuncu 6.5 9,848
2003 Dram Oyuncu 6.4 959
2002 30 Aksiyon Oyuncu 4.6 285
2002 30 Dram Oyuncu 5.4 228
2002 Oyuncu 6.9 40
2002 Romantik Oyuncu 4.6 206
2000 Komedi Oyuncu 5.8 240
1999 Macera Oyuncu 7.7 2,079
1999 Komedi Oyuncu 7.3 1,301
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,562) Legion (9,070) Arrow (6,490) The 100 (5,893) The Flash (5,695) Black Sails (4,030) The Big Bang Theory (3,776) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,643) Suits (3,486) The Expanse (3,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017