Giriş Kayıt
Rodney Becker

Rodney Becker


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Oyuncu

Rodney Becker, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, oyuncu. Bernie'nin Suçu Ne? (2011), Everybody Wants Some!! (2016), Men, Women & Children (2014), Parkland (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 41,085
2015 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.1 3,941
2014 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 25,650

Çocukluk
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 7.9 295,443
2013 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 12,971
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 5.6 178

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 50,371
2007 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 5.1 808

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 95,104
2006 Dram Yapım Tasarımcısı 6.2 296

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Sanat Bölümü 7.6 95,558

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 191,903
2003 Dram Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
6.0 131
Dizi Altyazıları
Vikings (13,649) Supernatural (5,797) Mr. Robot (5,378) The Big Bang Theory (4,600) Gotham (3,576) Game of Thrones (3,388) Arrow (2,612) The Flash (2,497) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,391) Shameless (2,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017