Giriş Kayıt
Rodney Becker

Rodney Becker


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Oyuncu

Rodney Becker, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, oyuncu. Bernie'nin Suçu Ne? (2011), Everybody Wants Some!! (2016), Men, Women & Children (2014), Parkland (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 40,206
2015 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.1 3,941
2014 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 25,445

Çocukluk
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 7.9 293,744
2013 Dram Sanat Yönetmeni 6.3 12,750
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 5.6 178

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 50,033

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 94,653
2006 Dram Yapım Tasarımcısı 6.2 296

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Sanat Bölümü 7.6 94,939

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 190,843
2003 Dram Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
6.0 131
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017