Giriş Kayıt
Rodney Becker

Rodney Becker


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Oyuncu

Rodney Becker, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, oyuncu. Bernie'nin Suçu Ne? (2011), Everybody Wants Some!! (2016), Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar (2014), Parkland (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 43,601
2015 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.2 4,372

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 26,464

Çocukluk
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 7.9 302,314
2013 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 13,304
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 5.6 178

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 51,664
2007 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 5.1 808

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 96,578
2006 Dram Yapım Tasarımcısı 6.2 296

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Sanat Bölümü 7.6 97,353

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 195,860
2003 Dram Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
6.0 131
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018