Giriş Kayıt
Rodney Becker

Rodney Becker


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Oyuncu

Rodney Becker, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, oyuncu. Bernie'nin Suçu Ne? (2011), Everybody Wants Some!! (2016), Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar (2014), Parkland (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 44,288
2015 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.2 4,372

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 26,718

Çocukluk
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 7.9 303,921
2013 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 13,363
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 5.6 178

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 51,980
2007 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 5.1 808

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 97,033
2006 Dram Yapım Tasarımcısı 6.2 296

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Sanat Bölümü 7.6 97,819

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 197,115
2003 Dram Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
6.0 131
Film Altyazıları
Rampage (17,098) Ready Player One (12,104) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,950) Blockers (1,674) The Cured (1,562) Den 12. mann (805) Black Panther (616) Set It Up (604) Future World (513)
Dizi Altyazıları
Westworld (17,133) 12 Monkeys (3,210) Into the Badlands (2,934) The 100 (2,666) La casa de papel (2,590) The Expanse (1,894) Legion (1,593) The Crossing (1,536) Fear the Walking Dead (1,211) Vikings (1,206)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018