Giriş Kayıt
Chris King

Chris King


Editör

Chris King, editör. Çıkışlar Hediyelik Eşya Dükkanından (2010), Senna (2010), Amy (2015), Young @ Heart (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christopher King
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Editör 7.8 32,288
2014 Belgesel Editör 8.0 2,149
2013 Belgesel Editör 7.3 1,868
2010 Belgesel Editör 8.6 46,470
2010 Biyografi Editör    

Çıkışlar Hediyelik Eşya Dükkanından
2010 Belgesel Editör 8.0 52,381
2007 Belgesel Editör 8.6 85
2007 Belgesel Editör 7.9 3,579
2005 Dram Editör    
2005 Belgesel Editör 8.1 1,343
2001 Belgesel Editör    
Dizi Altyazıları
The Flash (8,942) Better Call Saul (6,880) Lucifer (3,998) Fargo (3,733) American Gods (3,708) Gotham (3,612) Twin Peaks (3,164) The 100 (3,036) 12 Monkeys (2,644) Supernatural (2,597)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017