Giriş Kayıt
Dean Clegg

Dean Clegg


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Dean Clegg, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Ölümcül Deney (2002), Karşınızda Peter Sellers (2004), Sylvia (2003), The Heart of Me (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hain
2016 Suç Sanat Yönetmeni 6.2 13,959

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 94,896
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 319,268

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 793,619

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 105,671
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.8 557,103

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 213,970

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 564,853

Öteki Dünya
2010 Dram Sanat Bölümü 6.5 83,445
2010 Dram Sanat Yönetmeni    
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 224,911

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 242,177
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 512,509
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 77,402

Bond 22
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 354,311
2008 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 157,632

Şark Vaatleri
2007 Suç Sanat Bölümü 7.7 201,863

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Sanat Bölümü 6.9 58,170

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.3 96,348

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Sanat Yönetmeni 3.1 7,893

Temel İçgüdü 2
2006 Dram Sanat Bölümü 4.2 32,906

Cehenneme Bir Adım
2005 Macera Sanat Bölümü 7.2 168,485

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 Macera Sanat Bölümü 6.8 165,492

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Sanat Bölümü 6.9 13,396

Düşler Ülkesi
2004 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 182,323

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 157,735
2003 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 9,006

Ölümcül Deney
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 216,583
2002 Dram Sanat Bölümü 6.6 1,992
2002 Dram Sanat Yönetmeni 5.9 1,038

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 264,980
2000 Dram Sanat Bölümü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017