Giriş Kayıt
Dean Clegg

Dean Clegg


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Dean Clegg, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Ölümcül Deney (2002), Karşınızda Peter Sellers (2004), Sylvia (2003), The Heart of Me (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.3 16,478

Hain
2016 Suç Sanat Yönetmeni 6.2 14,276

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 96,343
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 322,088

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 801,320

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 106,120
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.8 559,693

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 215,286

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 570,198

Öteki Dünya
2010 Dram Sanat Bölümü 6.5 83,708
2010 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.8 3,810
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 226,110

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 243,207
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 515,585
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 77,402

Bond 22
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 356,057
2008 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 158,556

Şark Vaatleri
2007 Suç Sanat Bölümü 7.7 202,862

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Sanat Bölümü 6.9 58,445

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.3 96,994

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Sanat Yönetmeni 3.1 7,893

Temel İçgüdü 2
2006 Dram Sanat Bölümü 4.2 33,067

Cehenneme Bir Adım
2005 Macera Sanat Bölümü 7.2 169,977

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 Macera Sanat Bölümü 6.8 166,398

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Sanat Bölümü 6.9 13,396

Düşler Ülkesi
2004 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 183,082

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 158,719
2003 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 9,006

Ölümcül Deney
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 217,756
2002 Dram Sanat Bölümü 6.6 1,992
2002 Dram Sanat Yönetmeni 5.9 1,038

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 266,276
2000 Dram Sanat Bölümü    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,784) Dunkirk (3,938) Stronger (2,740) It (2,182) Mother! (1,474) American Made (1,424) Kingsman: The Golden Circle (1,336) Loving Vincent (1,332) Flatliners (642) The Foreigner (636)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,293) Shameless (6,099) Mr. Robot (4,826) Game of Thrones (3,173) Peaky Blinders (2,108) Manhunt: Unabomber (2,026) Lucifer (1,667) Designated Survivor (1,513) Supernatural (1,381) The Big Bang Theory (1,089)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017