Giriş Kayıt
Dean Clegg

Dean Clegg


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Dean Clegg, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Ölümcül Deney (2002), Karşınızda Peter Sellers (2004), Sylvia (2003), The Heart of Me (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.3 399,347

Hain
2016 Suç Sanat Yönetmeni 6.2 15,836

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 102,095
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 335,161

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 858,105

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 108,940
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.8 572,512

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 220,534

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 608,149

Öteki Dünya
2010 Dram Sanat Bölümü 6.5 85,206
2010 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.8 3,810
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 231,568

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 248,533
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 528,876
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 78,888

Bond 22
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 364,238
2008 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 168,372

Şark Vaatleri
2007 Suç Sanat Bölümü 7.7 207,534

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Sanat Bölümü 6.9 59,873

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.4 100,735

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Sanat Yönetmeni 3.1 7,893

Temel İçgüdü 2
2006 Dram Sanat Bölümü 4.3 33,916

Cehenneme Bir Adım
2005 Macera Sanat Bölümü 7.2 176,392

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 Macera Sanat Bölümü 6.8 171,056

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Sanat Bölümü 6.9 13,396

Düşler Ülkesi
2004 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 186,520

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 164,026
2003 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 9,006

Ölümcül Deney
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 223,439
2002 Dram Sanat Bölümü 6.6 1,992
2002 Dram Sanat Yönetmeni 5.9 1,038

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 273,074
2000 Dram Sanat Bölümü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018