Giriş Kayıt
Roberto Biagi

Roberto Biagi


Görsel Efekt, Yapımcı

Roberto Biagi, görsel efekt, yapımcı. 4400 (2004), Tru Calling (2003), Andromeda (2000), Mary Kills People (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert Biagi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görsel Efekt 7.4 2,131
2015 Dram Yapımcı 7.7 927
2014 Dram Görsel Efekt 7.1 13,699

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Görsel Efekt 7.2 32,469
2012 Dram Görsel Efekt 7.0 6,360
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 80,442
2011 Korku Görsel Efekt 4.4 1,573
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 25,716

Ziyaretçiler
2009 Dram Görsel Efekt 6.8 49,628
2008 Komedi Görsel Efekt 8.2 2,511

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.8 21,896
2005 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    

4400
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.4 39,108
2004 Macera Görsel Efekt    
2003 Macera Görsel Efekt 7.5 13,623

Bay Rice'in Sırrı
2000 Dram Görsel Efekt 5.8 532
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 10,526
1999 Korku Görsel Efekt 7.1 1,323
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 1,626
1998 Korku Görsel Efekt 5.0 2,211
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018