Giriş Kayıt
Roberto Biagi

Roberto Biagi


Görsel Efekt, Yapımcı

Roberto Biagi, görsel efekt, yapımcı. 4400 (2004), Tru Calling (2003), Andromeda (2000), Mary Kills People (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert Biagi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görsel Efekt 7.5 2,015
2015 Dram Yapımcı 7.7 927
2014 Dram Görsel Efekt 7.1 13,538

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Görsel Efekt 7.2 32,295
2012 Dram Görsel Efekt 7.0 6,360
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 80,044
2011 Korku Görsel Efekt 4.4 1,573
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 25,583

Ziyaretçiler
2009 Dram Görsel Efekt 6.8 49,377
2008 Komedi Görsel Efekt 8.2 2,511

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.8 21,818
2005 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    

4400
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.4 38,899
2004 Macera Görsel Efekt    
2003 Macera Görsel Efekt 7.5 13,519

Bay Rice'in Sırrı
2000 Dram Görsel Efekt 5.8 532
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 10,411
1999 Korku Görsel Efekt 7.1 1,323
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 1,626
1998 Korku Görsel Efekt 5.0 2,211
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018