Giriş Kayıt
Marc Small

Marc Small


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Marc Small, oyuncu, senarist, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Mark Small
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Senarist
Yönetmen
4.3 236
2014 Aksiyon Senarist 3.7 296
2012 Komedi Oyuncu 4.4 711

Korku Kapanı
2012 Korku Senarist 4.4 5,595
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 2,438
2007 Komedi Oyuncu    
2006 Suç Oyuncu 8.0 8,156
2004 Gerilim Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,288
Dizi Altyazıları
Westworld (8,109) The Flash (4,673) The 100 (4,377) La casa de papel (4,048) Legion (3,464) The Expanse (2,513) Supernatural (2,236) Krypton (1,904) The Big Bang Theory (1,802) Fear the Walking Dead (1,627)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018