Giriş Kayıt
Michael Necci

Michael Necci


Görsel Efekt, Sanat Yönetmeni

Michael Necci, görsel efekt, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Sanat Yönetmeni 7.8 245,830
2011 Animasyon Görsel Efekt    
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.3 205,219

Kung Fu Panda Tatil
2010 Animasyon Görsel Efekt    

Arı Filmi
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.1 116,419

Şrek 2
2004 Animasyon Görsel Efekt 7.2 345,821

Yıldızların Kitabı
1999 Dram Görsel Efekt 7.0 524
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,775) Dunkirk (3,933) Stronger (2,720) It (2,179) Mother! (1,472) American Made (1,419) Kingsman: The Golden Circle (1,332) Loving Vincent (1,330) Flatliners (641) The Foreigner (635)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,224) Shameless (6,080) Mr. Robot (4,737) Game of Thrones (3,151) Peaky Blinders (2,078) Manhunt: Unabomber (2,016) Lucifer (1,663) Designated Survivor (1,501) Supernatural (1,374) The Big Bang Theory (1,088)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017