Giriş Kayıt
Brett Mahoney

Brett Mahoney


Yapımcı, Senarist

Brett Mahoney, yapımcı, senarist. (2013) The Following (2013), (2014) Stalker (2014), (2008) Eli Stone (2008), (2015) Code Black (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 5,754
2014 Dram Yapımcı 7.6 14,941
2013 Suç Yapımcı
Senarist
7.5 75,619
2013 Dram Yapımcı
Senarist
7.3 3,477
2009 Dram Yapımcı 4.7 100
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.7 8,563
2006 Komedi Senarist 6.4 501
2004 Belgesel Yapımcı    
2003 Dram Senarist 6.4 129

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.4 45,333
2001 Suç Çeşitli 6.9 8,498
Film Altyazıları
Passengers (7,188) Doctor Strange (3,621) Assassin's Creed (3,569) xXx: Return of Xander Cage (2,521) Arrival (2,454) Allied (2,379) Moana (1,592) Forushande (1,401) Hacksaw Ridge (1,393) Split (1,387)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,161) Legion (7,361) Supernatural (7,281) Arrow (5,472) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,570) Black Sails (3,525) Taboo (3,460) Vikings (3,375) Suits (3,022) Legends of Tomorrow (2,902)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017