Giriş Kayıt
Brett Mahoney

Brett Mahoney


Yapımcı, Senarist

Brett Mahoney, yapımcı, senarist. (2013) The Following (2013), (2014) Stalker (2014), (2008) Eli Stone (2008), (2015) Code Black (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.9 6,600
2014 Dram Yapımcı 7.6 15,219
2013 Suç Yapımcı
Senarist
7.5 76,988
2013 Dram Yapımcı
Senarist
7.3 3,477
2009 Dram Yapımcı 4.7 100
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.7 8,592
2006 Komedi Senarist 6.4 501
2004 Belgesel Yapımcı    
2003 Dram Senarist 6.4 129

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.4 46,307
2001 Suç Çeşitli 6.9 8,704
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017