Giriş Kayıt
Brett Mahoney

Brett Mahoney


Yapımcı, Senarist

Brett Mahoney, yapımcı, senarist. (2013) The Following (2013), (2014) Stalker (2014), (2008) Eli Stone (2008), (2015) Code Black (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.9 6,845
2014 Dram Yapımcı 7.6 15,315
2013 Suç Yapımcı
Senarist
7.5 77,430
2013 Dram Yapımcı
Senarist
7.3 3,477
2009 Dram Yapımcı 4.7 100
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.7 8,592
2006 Komedi Senarist 6.4 501
2004 Belgesel Yapımcı    
2003 Dram Senarist 6.4 129

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.4 46,701
2001 Suç Çeşitli 6.9 8,762
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017