Giriş Kayıt
Brett Mahoney

Brett Mahoney


Yapımcı, Senarist

Brett Mahoney, yapımcı, senarist. (2013) The Following (2013), (2014) Stalker (2014), (2015) Code Black (2015), (2008) Eli Stone (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı
Senarist
8.1 8,214
2014 Dram Yapımcı 7.6 15,614
2013 Suç Yapımcı
Senarist
7.5 78,875
2013 Dram Yapımcı
Senarist
7.3 3,477
2009 Dram Yapımcı 4.7 100
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.7 8,592
2006 Komedi Senarist 6.4 501
2004 Belgesel Yapımcı    
2003 Dram Senarist 6.4 129

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.4 47,805
2001 Suç Çeşitli 7.0 8,939
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018