Giriş Kayıt
Diego Lerman

Diego Lerman (40)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Diego Lerman, 24 Mart 1976 Buenos Aires, Arjantin doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist. Aniden (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Mart 1976
Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 38 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.5 221
2012 36 Komedi 5.9 126
2012 36 Dram Yapımcı 6.9 45

Görünmeyen Göz
2010 34 Dram Senarist
Yönetmen
6.3 471
2005 29 Kısa Metraj Yönetmen
Yapımcı
Senarist
6.1 32

Aniden
2002 26 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.5 738
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017