Giriş Kayıt
Renewin Alano

Renewin Alano


Editör

Renewin Alano, editör.

Diğer Bir İsmi: Renewin B. Alano
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Romantik Editör 6.6 46
2010 Dram Editör 5.3 61
2010 Dram Editör 5.8 30
2009 Korku Editör 5.7 63
2006 Komedi Editör 6.7 60
Dizi Altyazıları
Fargo (5,823) Arrow (5,248) The Flash (4,459) American Gods (4,143) The 100 (3,971) 12 Monkeys (3,073) Better Call Saul (2,946) Supernatural (2,646) Game of Thrones (2,577) Lucifer (2,504)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017