Giriş Kayıt
Salah Abdallah

Salah Abdallah (62)


Oyuncu

Salah Abdallah, 25 Ocak 1955 doğumlu oyuncu. Mowaten we Mokhber we Haramy (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ocak 1955
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Tarihi Oyuncu 6.1 45
2014 Dram Oyuncu 6.2 191

Çatışmadan Sonra
2012 57 Dram Oyuncu 5.5 348
2010 55 Dram Oyuncu 7.4 733
2008 53 Gerilim Oyuncu 6.4 395
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,959) Stronger (5,348) The Foreigner (4,216) Flatliners (3,683) Dunkirk (2,994) Beyond Skyline (2,145) American Made (1,975) Kingsman: The Golden Circle (1,732) Loving Vincent (1,693) It (1,630)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017