Giriş Kayıt
Drew Seeley

Drew Seeley (34)


Oyuncu

Andrew Michael Edgar Seeley, 30 Nisan 1982 Ottawa, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Another Cinderella Story (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Andrew Michael Edgar Seeley
Doğum Tarihi: 30 Nisan 1982
Doğum Yeri: Ottawa, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Andrew Seeley
Takma İsmi: Drew
Burcu: Boğa
Boyu: 1.80 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 34 Komedi Oyuncu 5.2 290
2015 33 Dram Oyuncu 7.1 35
2013 31 Dram Oyuncu    
2013 31 Komedi Oyuncu 6.4 1,391

Mükemmel Saha
2012 30 Komedi Oyuncu 7.2 223,146
2012 30 Dram Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 7.9 1,655
2010 28 Müzikal Oyuncu 4.2 315
2010 28 Dram Oyuncu    

Kestirme
2009 27 Korku Oyuncu 5.1 2,779
2008 26 Komedi Oyuncu    

Yıldızlar Takımı
2006 24 Komedi Oyuncu 5.1 48,670
2004 22 Komedi Oyuncu    

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 60,195
1999 17 Oyuncu 6.7 44
1952 Dram Oyuncu 6.4 1,169
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017