Giriş Kayıt
Ewen Leslie

Ewen Leslie (37)


Oyuncu

Ewen Leslie, 26 Temmuz 1980 doğumlu oyuncu. The Mule (2014), Ölü Avrupa (2012), Güzel Ülke (2017), (2011) Uyuyan Güzel (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1980
Burcu: Aslan
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2017 37 Dram Oyuncu 6.8 18

Güzel Ülke
2017 37 Western Oyuncu 7.4 557
2015 Komedi Oyuncu 7.8 363
2015 35 Dram Oyuncu 6.7 3,289
2015 Dram Oyuncu 7.4 338
2014 Suç Oyuncu 7.9 872
2014 34 Komedi Oyuncu 6.3 4,951

Geçmişin İzleri
2013 33 Biyografi Oyuncu 7.1 32,242
2013 Suç Oyuncu 7.6 26,491
2013 Dram Oyuncu 7.6 559

Ölü Avrupa
2012 32 Dram Oyuncu 5.4 503
2012 32 Biyografi Oyuncu    
2012 Oyuncu 8.4 69
2012 Dram Oyuncu 7.8 273

Uyuyan Güzel
2011 31 Dram Oyuncu 5.3 27,928
2010 Komedi Oyuncu 8.7 3,704
2009 29 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 386
2008 28 Komedi Oyuncu 6.1 334
2006 26 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,410
2004 Dram Oyuncu 8.5 667
2002 22 Dram Oyuncu    
1998 Dram Oyuncu 7.0 899
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018