Giriş Kayıt
Ewen Leslie

Ewen Leslie (38)


Oyuncu

Ewen Leslie, 26 Temmuz 1980 doğumlu oyuncu. The Mule (2014), Ölü Avrupa (2012), (2011) Uyuyan Güzel (2011), (2018) Tavşan Peter (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1980
Burcu: Aslan
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.1 14

Tavşan Peter
2018 38 Animasyon Oyuncu 6.6 16,033
2018 38 Dram Oyuncu    

Güzel Ülke
2017 37 Macera Oyuncu 7.0 2,317
2017 37 Dram Oyuncu 5.0 156
2015 Komedi Oyuncu 7.8 363
2015 35 Dram Oyuncu 6.7 3,646
2015 Dram Oyuncu 7.4 338
2014 Suç Oyuncu 7.9 996
2014 34 Komedi Oyuncu 6.3 4,951

Geçmişin İzleri
2013 33 Biyografi Oyuncu 7.1 32,961
2013 Suç Oyuncu 7.5 27,518
2013 Dram Oyuncu 7.6 559

Ölü Avrupa
2012 32 Dram Oyuncu 5.4 503
2012 32 Biyografi Oyuncu    
2012 Oyuncu 8.4 69
2012 Dram Oyuncu 7.8 273

Uyuyan Güzel
2011 31 Dram Oyuncu 5.3 28,346
2010 Komedi Oyuncu 8.7 3,912
2009 29 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 386
2008 28 Komedi Oyuncu 6.1 334
2006 26 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,410
2004 Dram Oyuncu 8.5 667
2002 22 Dram Oyuncu    
1998 Dram Oyuncu 7.0 899
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018