Giriş Kayıt
Ewen Leslie

Ewen Leslie (37)


Oyuncu

Ewen Leslie, 27 Temmuz 1980 doğumlu oyuncu. The Mule (2014), Ölü Avrupa (2012), (2011) Uyuyan Güzel (2011), (2015) The Daughter (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1980
Burcu: Aslan
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 37 Western Oyuncu 7.4 124
2015 Komedi Oyuncu 8.0 304
2015 35 Dram Oyuncu 6.7 3,214
2015 Dram Oyuncu 7.4 338
2014 Suç Oyuncu 7.9 872
2014 34 Komedi Oyuncu 6.3 4,951

Geçmişin İzleri
2013 33 Biyografi Oyuncu 7.1 31,149
2013 Suç Oyuncu 7.6 24,879
2013 Dram Oyuncu 7.6 559

Ölü Avrupa
2012 32 Dram Oyuncu 5.4 503
2012 32 Biyografi Oyuncu    
2012 Oyuncu 8.4 69
2012 Dram Oyuncu 7.8 273

Uyuyan Güzel
2011 31 Dram Oyuncu 5.3 27,454
2010 Komedi Oyuncu 8.7 3,439
2009 29 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 386
2008 28 Komedi Oyuncu 6.1 334
2007 Dram Oyuncu    
2006 26 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,410
2002 22 Dram Oyuncu    
1998 Dram Oyuncu 7.0 805
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017