Giriş Kayıt
Megan Carson

Megan Carson


Editör, Editör, Oyuncu

Megan Carson, editör, editör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Reality-TV Editör 5.1 466
2005 Komedi Editorial Department 5.2 2,037
2005 Reality-TV Editör 7.8 6,827
2005 Belgesel Editorial Department    
2004 Aile Editorial Department 8.1 2,250
2000 Dram Oyuncu 6.6 1,081
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,321) The Defenders (5,376) Rick and Morty (3,461) The Strain (2,195) Suits (1,775) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,037) Breaking Bad (918) Vikings (804)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017