Giriş Kayıt
Leigh Whannell

Leigh Whannell (40)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Leigh Whannell, 17 Ocak 1977 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı, yönetmen. Testere (2004), Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 (2015), The Mule (2014), Testere (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ocak 1977
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Leigh Whannel
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.70 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 40 Korku Senarist
Oyuncu
   
2017 40 Korku Oyuncu 4.2 5,839

Testere 8
2017 40 Korku Yapımcı
Senarist
   
2015 38 Korku Oyuncu 5.3 558

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 38 Korku Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.1 62,933
2014 37 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.7 16,868
2014 37 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.3 4,951
2014 37 Korku Oyuncu 7.8 12

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 36 Korku Senarist
Oyuncu
6.6 118,523
2013 36 Gerilim Oyuncu 5.7 4,102
2013 36 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,767
2012 35 Dram Oyuncu 5.7 111
2011 34 Belgesel 7.6 1,767

Ruhlar Bölgesi
2010 33 Dram Senarist
Oyuncu
6.8 218,540

Testere 3D: Final
2010 33 Korku Yapımcı 5.6 71,716

Baykuş Krallığı Efsanesi
2010 33 Animasyon Oyuncu 7.0 68,378

Testere 6
2009 32 Korku Yapımcı 6.0 80,522

Testere 5
2008 31 Korku Yapımcı 5.8 93,082
2008 31 Belgesel Oyuncu 7.7 3,260
2008 31 Korku Oyuncu 5.4 3,840

Ölüm Emri
2007 30 Aksiyon Oyuncu 6.8 61,751

Testere 4
2007 30 Korku Yapımcı 5.9 116,220

Ölüm Sessizliği
2007 30 Korku Senarist 6.2 70,047

Testere 3
2006 29 Korku Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.2 148,516
2006 29 Belgesel Oyuncu 7.3 2,733
2006 Aksiyon Oyuncu    

Testere 2
2005 28 Korku Senarist
Yapımcı
6.6 196,478
2005 28 Animasyon Senarist 6.3 433
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Testere
2004 27 Korku Senarist
Oyuncu
7.7 314,173

Testere
2003 26 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
7.6 3,234

Matrix Reloaded
2003 26 Aksiyon Oyuncu 7.2 438,396
2003 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,848
2000 23 Korku Oyuncu 6.4 105
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017