Giriş Kayıt
Kent Hodder

Kent Hodder


Yapımcı

Kent Hodder, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Belgesel Yapımcı    
2009 Dram Yapımcı    
2009 Dram Yapımcı    
2009 Belgesel Yapımcı    
2008 Belgesel Yapımcı    
2008 Belgesel Yapımcı    
2007 Belgesel Yapımcı    
2006 Dram Yapımcı 7.2 18
2006 Belgesel Yapımcı    
2005 Belgesel Yapımcı    
Film Altyazıları
Kidnap (4,295) T2 Trainspotting (3,334) Beauty and the Beast (2,887) Contratiempo (1,506) The Fate of the Furious (1,450) Redivider (1,249) Dangal (1,124) The Boss Baby (1,015) The Great Wall (913) Get Out (798)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,859) Better Call Saul (5,691) The Flash (5,553) Twin Peaks (4,159) Lucifer (4,040) Into the Badlands (3,624) Supernatural (3,194) Gotham (2,912) 12 Monkeys (2,522) Fargo (2,467)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017