Giriş Kayıt
Kent Hodder

Kent Hodder


Yapımcı

Kent Hodder, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Belgesel Yapımcı    
2009 Dram Yapımcı    
2009 Dram Yapımcı    
2009 Belgesel Yapımcı    
2008 Belgesel Yapımcı    
2008 Belgesel Yapımcı    
2007 Belgesel Yapımcı    
2006 Dram Yapımcı 7.2 18
2006 Belgesel Yapımcı    
2005 Belgesel Yapımcı    
Film Altyazıları
Gold (4,508) Get Out (2,657) Logan (2,264) Personal Shopper (1,812) La La Land (1,482) Split (1,447) The Age of Shadows (1,433) Silence (1,357) Rings (1,351) Zashchitniki (1,200)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,188) The Flash (4,186) The Blacklist (3,580) Into the Badlands (3,284) Fargo (2,857) The Last Kingdom (2,658) Doctor Who (2,248) Gotham (2,130) Game of Thrones (1,874) The Expanse (1,839)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017