Giriş Kayıt
Manga Campion

Manga Campion


Editör

Manga Campion, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Editör 5.5 233
2014 Biyografi Editör 7.1 88
2013 Komedi Editör 2.7 382

Sörfçü Kız Bruna
2011 Biyografi Editör 6.1 4,190
2009 Macera Editör 5.7 442
2009 Dram Editör 5.8 100
2007 Dram Editör 6.9 357
2007 Belgesel Editör 6.8 166
2006 Dram Editör 6.2 36

Yeraltı Oyunları
2005 Romantik Editör 6.9 258
2002 Dram Editör 7.2 1,319
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017