Giriş Kayıt
Ray Taylor

Ray Taylor


Sanat Bölümü

Ray Taylor, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Ray 'Skippy' Taylor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ben, Robot
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 427,401

Başkaldırış
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 37,882

Cenneti Kurmak
2003 Biyografi Sanat Bölümü 5.8 502

Katil
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 11,328
1997 Dram Sanat Bölümü 6.0 1,638

Lanetli Hediyeler
1993 Suç Sanat Bölümü 6.2 18,418

Karanlıkta Bir Çığlık
1988 Dram Sanat Bölümü 6.9 7,265
1988 Macera Sanat Bölümü 6.5 1,828
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017