Giriş Kayıt
Ray Taylor

Ray Taylor


Sanat Bölümü

Ray Taylor, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Ray 'Skippy' Taylor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ben, Robot
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 419,774

Başkaldırış
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 37,488

Cenneti Kurmak
2003 Biyografi Sanat Bölümü 5.8 502

Katil
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 11,328
1997 Dram Sanat Bölümü 6.0 1,638

Lanetli Hediyeler
1993 Suç Sanat Bölümü 6.2 17,941

Karanlıkta Bir Çığlık
1988 Dram Sanat Bölümü 6.9 7,265
1988 Macera Sanat Bölümü 6.5 1,828
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017