Giriş Kayıt
Melvin Mar

Melvin Mar


Yapımcı, Oyuncu

Melvin Mar, yapımcı, oyuncu. Speechless (2016), Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007), (2011) Kötü Öğretmen (2011), (2014) Kaset İşi (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.7 4,485
2015 Komedi Yapımcı 7.9 16,062

Kaset İşi
2014 Komedi Yapımcı 5.1 94,121

Kötü Öğretmen
2011 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.7 172,567
2007 Komedi Yapımcı 6.8 59,433
2006 Komedi Çeşitli 6.6 5,173

Komando Dadı
2005 Aksiyon Çeşitli 5.6 74,646

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Çeşitli 6.2 43,481
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018