Giriş Kayıt
Melvin Mar

Melvin Mar


Yapımcı, Oyuncu

Melvin Mar, yapımcı, oyuncu. Speechless (2016), Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007), (2011) Kötü Öğretmen (2011), (2014) Kaset İşi (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.7 3,391
2015 Komedi Yapımcı 8.0 14,225

Kaset İşi
2014 Komedi Yapımcı 5.1 89,905

Kötü Öğretmen
2011 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.7 166,928
2007 Komedi Yapımcı 6.7 57,554
2006 Komedi Çeşitli 6.7 5,098

Komando Dadı
2005 Aksiyon Çeşitli 5.6 71,161

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Çeşitli 6.2 42,418
Dizi Altyazıları
The Flash (9,888) Better Call Saul (5,628) Fargo (4,672) Lucifer (3,823) The 100 (3,428) Gotham (3,423) Arrow (3,259) 12 Monkeys (2,638) American Gods (2,461) Supernatural (2,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017