Giriş Kayıt
Melvin Mar

Melvin Mar


Yapımcı, Oyuncu

Melvin Mar, yapımcı, oyuncu. Speechless (2016), Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007), (2011) Kötü Öğretmen (2011), (2014) Kaset İşi (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.7 3,044
2015 Komedi Yapımcı 8.0 13,769

Kaset İşi
2014 Komedi Yapımcı 5.1 88,996

Kötü Öğretmen
2011 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.7 165,817
2007 Komedi Yapımcı 6.7 57,240
2006 Komedi Çeşitli 6.7 5,098

Komando Dadı
2005 Aksiyon Çeşitli 5.6 70,237

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Çeşitli 6.2 42,246
Film Altyazıları
Live by Night (12,489) Resident Evil: The Final Chapter (5,875) Why Him? (5,186) Rogue One (3,948) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,971) Hidden Figures (2,962) Paterson (2,174) Allied (2,166) Split (2,151)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,049) The 100 (3,697) Legion (3,151) Into the Badlands (2,841) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,263) Arrow (2,020) Vikings (1,837) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,744)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017