Giriş Kayıt
Melvin Mar

Melvin Mar


Yapımcı, Oyuncu

Melvin Mar, yapımcı, oyuncu. Speechless (2016), Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007), (2017) Jumanji: Vahşi Orman (2017), (2011) Kötü Öğretmen (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Yapımcı 7.0 145,535
2016 Komedi Yapımcı 7.7 4,693
2015 Komedi Yapımcı 7.9 16,421

Kaset İşi
2014 Komedi Yapımcı 5.1 95,132

Kötü Öğretmen
2011 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.7 173,816
2007 Komedi Yapımcı 6.8 60,027
2006 Komedi Çeşitli 6.6 5,173

Komando Dadı
2005 Aksiyon Çeşitli 5.6 75,449

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Çeşitli 6.2 43,667
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,894) Den of Thieves (2,898) Hostiles (2,784) 12 Strong (2,650) Maze Runner: The Death Cure (2,513) Winchester (1,921) Submergence (1,590) Peter Rabbit (1,543) The Commuter (1,202) Wildling (946)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,722) Supernatural (3,834) The Flash (3,557) The Terror (3,346) Legion (3,142) The Big Bang Theory (2,145) The Crossing (1,992) The Expanse (1,915) Gotham (1,817) Arrow (1,714)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018