Giriş Kayıt
Melvin Mar

Melvin Mar


Yapımcı, Oyuncu

Melvin Mar, yapımcı, oyuncu. Speechless (2016), Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007), (2017) Jumanji: Vahşi Orman (2017), (2011) Kötü Öğretmen (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Yapımcı 7.0 173,220
2016 Komedi Yapımcı 7.7 4,813
2015 Komedi Yapımcı 7.9 16,757

Kaset İşi
2014 Komedi Yapımcı 5.1 95,733

Kötü Öğretmen
2011 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.7 174,718
2007 Komedi Yapımcı 6.8 60,481
2006 Komedi Çeşitli 6.6 5,173

Komando Dadı
2005 Aksiyon Çeşitli 5.6 76,175

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Çeşitli 6.2 43,773
Film Altyazıları
Rampage (16,141) Ready Player One (11,345) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,830) The Cured (1,540) Blockers (1,436) Den 12. mann (763) Black Panther (577) Set It Up (576) Journey's End (493)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,525) 12 Monkeys (3,075) Into the Badlands (2,829) La casa de papel (2,391) The 100 (2,248) Legion (1,497) The Crossing (1,172) Fear the Walking Dead (1,170) The Expanse (1,144) Vikings (1,052)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018