Giriş Kayıt
Aria London

Aria London (32)


Oyuncu

Aria London, 08 Nisan 1984 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Dire (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1984
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Courtney Black
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 32 Aksiyon Oyuncu    
2016 32 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,463
2015 31 Aksiyon Oyuncu 4.2 12,393
2015 31 Komedi Oyuncu 6.1 1,389
2015 31 Aksiyon Oyuncu 3.4 499
2014 30 Korku Oyuncu 6.7 1,181
2014 30 Suç Oyuncu 6.2 879
2014 30 Aksiyon Oyuncu    
2014 Reality-TV Oyuncu 7.3 353
2013 29 Aksiyon Oyuncu 2.8 475
2008 24 Dram Oyuncu    
2008 24 Komedi Oyuncu 6.9 499
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,038) Rogue One (4,830) Split (3,477) Assassin's Creed (2,479) Brimstone (2,151) Paterson (1,776) Hidden Figures (1,595) The Institute (1,547) The Great Wall (1,207) Passengers (1,078)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,840) Legion (6,945) Arrow (3,717) Legends of Tomorrow (2,161) Into the Badlands (2,083) The Blacklist (1,666) Vikings (1,592) Black Sails (1,541) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,416)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017