Giriş Kayıt
Danilo Maria Valli

Danilo Maria Valli


Oyuncu

Danilo Maria Valli, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Danilo Valli
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Oyuncu 5.8 841
2007 Dram Oyuncu 6.2 246

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Oyuncu 7.2 184,695
2003 Dram Oyuncu 7.8 521

Gençliğin En İyisi
2003 Dram Oyuncu 8.5 16,618

Kara Melek
2002 Dram Oyuncu 5.2 1,195
1991 Oyuncu 6.7 32
Dizi Altyazıları
The Flash (5,763) Black Sails (4,579) Into the Badlands (4,040) Iron Fist (2,822) Vikings (1,972) Legion (1,792) Game of Thrones (1,549) Arrow (1,487) Billions (1,447) The 100 (1,423)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017