Giriş Kayıt
Danilo Maria Valli

Danilo Maria Valli


Oyuncu

Danilo Maria Valli, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Danilo Valli
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Oyuncu 5.8 841
2007 Dram Oyuncu 6.2 246

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Oyuncu 7.1 184,006
2003 Dram Oyuncu 7.8 521

Gençliğin En İyisi
2003 Dram Oyuncu 8.5 16,618

Kara Melek
2002 Dram Oyuncu 5.2 1,195
1991 Oyuncu 6.7 32
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,407) Legion (9,408) The 100 (7,022) Arrow (6,730) The Flash (5,908) The Big Bang Theory (4,883) Black Sails (4,217) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,786) Suits (3,721) Vikings (3,502)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017