Giriş Kayıt
Danilo Maria Valli

Danilo Maria Valli


Oyuncu

Danilo Maria Valli, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Danilo Valli
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Oyuncu 5.8 841
2007 Dram Oyuncu 6.2 246

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Oyuncu 7.2 189,931
2003 Dram Oyuncu 7.8 521

Gençliğin En İyisi
2003 Dram Oyuncu 8.5 16,618

Kara Melek
2002 Dram Oyuncu 5.2 1,195
1991 Oyuncu 6.7 32
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,778) Dunkirk (3,937) Stronger (2,732) It (2,180) Mother! (1,473) American Made (1,421) Kingsman: The Golden Circle (1,335) Loving Vincent (1,332) Flatliners (641) The Foreigner (635)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,261) Shameless (6,097) Mr. Robot (4,785) Game of Thrones (3,158) Peaky Blinders (2,105) Manhunt: Unabomber (2,025) Lucifer (1,667) Designated Survivor (1,510) Supernatural (1,379) The Big Bang Theory (1,089)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017