Giriş Kayıt
Hasan Tual

Hasan Tual


Yapımcı

Hasan Tual, Istanbul, Türkiye doğumlu yapımcı. Zagor Kara Bela (1971) yapımıyla biliniyor.01 Ocak 1983 tarihinde (13 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1983
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 Aksiyon Yapımcı 5.8 25
1971 Western Yapımcı 6.6 50
1971 Yapımcı 6.7 48
1962 Suç Yapımcı    
1961 Dram Yapımcı    
1960 Romantik Yapımcı    
1958 Romantik Yapımcı    
Film Altyazıları
Rampage (16,141) Ready Player One (11,345) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,830) The Cured (1,540) Blockers (1,436) Den 12. mann (763) Black Panther (577) Set It Up (576) Journey's End (493)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,525) 12 Monkeys (3,075) Into the Badlands (2,829) La casa de papel (2,391) The 100 (2,248) Legion (1,497) The Crossing (1,172) Fear the Walking Dead (1,170) The Expanse (1,144) Vikings (1,052)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018