Giriş Kayıt
Travis Oates

Travis Oates


Oyuncu, Editör, Senarist, Yönetmen

Travis Oates, oyuncu, editör, senarist, yönetmen. Winnie the Pooh (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Senarist
Yönetmen
Editorial Department
4.8 4,067
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 16,501
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 28
2008 Animasyon Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 6.0 269
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017