Giriş Kayıt
Kathleen Munroe

Kathleen Munroe (35)


Oyuncu

Kathleen Marie Sammon Munroe, 09 Nisan 1982 Hamilton, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. The Void (2016), Patriot (2015), (2011) Alphas (2011), (2014) Diriliş (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kathleen Marie Sammon Munroe
Doğum Tarihi: 09 Nisan 1982
Doğum Yeri: Hamilton, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Kathleen Monroe
Burcu: Koç
9.8 (5 Oy)
  • Currently 196/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 35 Gerilim Oyuncu    
2016 34 Dram Oyuncu 6.4 1,669
2016 34 Korku Oyuncu 5.8 13,084
2015 Komedi Oyuncu 8.2 3,332

Diriliş
2014 Dram Oyuncu 7.4 14,030
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 24,904
2010 Suç Oyuncu 7.6 30,452
2010 Komedi Oyuncu 7.7 2,082
2010 Komedi Oyuncu 7.2 1,147

Ölülerin Kurtuluşu
2009 27 Korku Oyuncu 4.9 18,181
2009 27 Dram Oyuncu 6.4 60

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Oyuncu 7.7 41,106
2008 Dram Oyuncu 6.9 256
2007 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,166
2007 25 Suç Oyuncu 8.7 9

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 310,121
2005 23 Korku Oyuncu 4.8 73
2004 22 Korku Oyuncu 4.8 1,149
2004 Aksiyon Oyuncu 7.0 38,335
2002 20 Dram Oyuncu 6.5 10
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017