Giriş Kayıt
Kathleen Munroe

Kathleen Munroe (35)


Oyuncu

Kathleen Marie Sammon Munroe, 09 Nisan 1982 Hamilton, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. The Void (2016), Patriot (2015), (2011) Alphas (2011), (2014) Diriliş (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kathleen Marie Sammon Munroe
Doğum Tarihi: 09 Nisan 1982
Doğum Yeri: Hamilton, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Kathleen Monroe
Burcu: Koç
9.8 (5 Oy)
  • Currently 196/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 34 Korku Oyuncu 5.8 9,469
2016 34 Dram Oyuncu 6.8 182
2015 Komedi Oyuncu 8.2 2,798

Diriliş
2014 Dram Oyuncu 7.4 13,969
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 24,748
2010 Suç Oyuncu 7.6 30,172
2010 Komedi Oyuncu 7.7 2,030
2010 Komedi Oyuncu 7.2 1,147

Ölülerin Kurtuluşu
2009 27 Korku Oyuncu 5.0 17,700
2009 27 Dram Oyuncu 6.4 60

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Oyuncu 7.7 40,794
2008 Dram Oyuncu 6.9 256
2007 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,166
2007 25 Suç Oyuncu 8.7 9

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 306,571
2005 23 Korku Oyuncu 4.8 73
2004 22 Korku Oyuncu 4.8 1,149
2004 Aksiyon Oyuncu 7.0 38,064
2002 20 Dram Oyuncu 6.5 10
Dizi Altyazıları
Fargo (5,810) Arrow (5,235) The Flash (4,454) American Gods (4,084) The 100 (3,958) 12 Monkeys (3,054) Better Call Saul (2,939) Supernatural (2,641) Game of Thrones (2,568) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017