Giriş Kayıt
Kathleen Munroe

Kathleen Munroe (36)


Oyuncu

Kathleen Marie Sammon Munroe, 08 Nisan 1982 Hamilton, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. The Void (2016), Patriot (2015), (2011) Alphas (2011), (2014) Diriliş (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kathleen Marie Sammon Munroe
Doğum Tarihi: 08 Nisan 1982
Doğum Yeri: Hamilton, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Kathleen Monroe
Burcu: Koç
9.8 (5 Oy)
  • Currently 196/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 36 Suç Oyuncu 6.4 16
2017 35 Gerilim Oyuncu    

Aile Babası
2016 34 Dram Oyuncu 6.5 6,308
2016 34 Korku Oyuncu 5.8 20,034
2015 Komedi Oyuncu 8.3 4,920

Diriliş
2014 Dram Oyuncu 7.4 14,227
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 25,530
2010 Suç Oyuncu 7.6 31,443
2010 Komedi Oyuncu 7.4 2,366
2010 Komedi Oyuncu 7.2 1,147

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Oyuncu 7.7 42,658

Ölülerin Kurtuluşu
2009 27 Korku Oyuncu 4.9 18,215
2009 27 Dram Oyuncu 6.4 60
2008 Dram Oyuncu 6.9 256
2007 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,166
2007 Suç Oyuncu 6.4 180

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 327,335
2005 23 Korku Oyuncu 4.8 73
2004 22 Korku Oyuncu 4.8 1,149
2004 Aksiyon Oyuncu 7.0 39,549
2002 20 Dram Oyuncu 6.5 10
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,958) Den of Thieves (2,707) Maze Runner: The Death Cure (2,396) Hostiles (2,281) Winchester (2,234) 12 Strong (2,050) Submergence (1,706) Peter Rabbit (1,250) The Commuter (1,154) A martfüi rém (831)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,065) Supernatural (3,959) The Flash (3,393) The Terror (2,784) Legion (2,499) The Big Bang Theory (2,488) Gotham (2,146) The Expanse (2,031) The Crossing (1,901) Arrow (1,844)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018