Giriş Kayıt
Kathleen Munroe

Kathleen Munroe (34)


Oyuncu

Kathleen Marie Sammon Munroe, 09 Nisan 1982 Hamilton, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Patriot (2015), (2011) Alphas (2011), (2014) Diriliş (2014), (2009) Ölülerin Kurtuluşu (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kathleen Marie Sammon Munroe
Doğum Tarihi: 09 Nisan 1982
Doğum Yeri: Hamilton, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Kathleen Monroe
Burcu: Koç
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 34 Dram Oyuncu 7.6 57
2016 34 Korku Oyuncu 5.7 267
2015 33 Gerilim Oyuncu 7.4 683

Diriliş
2014 Dram Oyuncu 7.4 13,864
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 24,487
2010 Suç Oyuncu 7.6 29,768
2010 Komedi Oyuncu 7.7 1,980
2010 Komedi Oyuncu 7.2 1,147

Ölülerin Kurtuluşu
2009 27 Korku Oyuncu 5.0 17,700
2009 27 Dram Oyuncu 6.4 60

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Oyuncu 7.7 40,326
2008 Dram Oyuncu 6.9 256
2007 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,166
2007 25 Suç Oyuncu 8.7 9

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 299,736
2005 23 Korku Oyuncu 4.8 73
2004 22 Korku Oyuncu 4.8 1,149
2004 Aksiyon Oyuncu 7.0 37,629
2002 20 Dram Oyuncu 6.5 10
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,582) Doctor Strange (6,932) Allied (6,506) Moana (4,931) John Wick: Chapter 2 (4,600) Lion (3,592) Arrival (3,269) Forushande (3,071) Split (2,308) Hacksaw Ridge (2,303)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,562) Supernatural (4,769) The Expanse (4,382) Vikings (4,303) Suits (3,724) The Big Bang Theory (2,605) Sherlock (2,569) Arrow (2,100) Legion (2,037) Blindspot (2,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017