Giriş Kayıt
Trent Ermes

Trent Ermes


Görüntü Yönetmeni, Oyuncu, Kameraman, Görsel Efekt

Trent Ermes, görüntü yönetmeni, oyuncu, kameraman, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram    
2015 Gerilim Kameraman
Görüntü Yönetmeni
4.1 755
2012 Korku Oyuncu
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
3.9 735
2009 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.5 6
2006 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 58

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 12,622
2002 Belgesel Görsel Efekt 7.4 6,062
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,791) Silence (1,865) Personal Shopper (1,632) Gold (1,574) Split (1,089) La La Land (1,063) Get Out (726) The Age of Shadows (719) The Void (713) The Great Wall (713)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,853) Supernatural (4,646) The Flash (4,482) Arrow (3,933) The Big Bang Theory (3,225) Better Call Saul (2,886) Gotham (1,528) Game of Thrones (1,505) Vikings (1,220) Into the Badlands (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017