Giriş Kayıt
Trent Ermes

Trent Ermes


Görüntü Yönetmeni, Oyuncu, Kameraman, Görsel Efekt

Trent Ermes, görüntü yönetmeni, oyuncu, kameraman, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram    
2015 Gerilim Kameraman
Görüntü Yönetmeni
4.1 755
2012 Korku Oyuncu
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
3.9 735
2009 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.5 6
2006 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 58

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 12,752
2002 Belgesel Görsel Efekt 7.4 6,062
Film Altyazıları
Baywatch (13,859) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,372) Security (2,816) Dunkirk (2,127) Dangal (2,120) Lady Macbeth (2,010) Wakefield (1,676) 6 Days (1,558) King Arthur: Legend of the Sword (1,340) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (104,593) The Defenders (8,192) Rick and Morty (2,283) Suits (1,693) The Sinner (1,533) Mr. Mercedes (1,461) Fargo (1,050) The Mist (1,042) Breaking Bad (1,034) Preacher (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017