Giriş Kayıt
Trent Ermes

Trent Ermes


Görüntü Yönetmeni, Oyuncu, Kameraman, Görsel Efekt

Trent Ermes, görüntü yönetmeni, oyuncu, kameraman, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram 7.0 115
2015 Gerilim Kameraman
Görüntü Yönetmeni
4.1 755
2012 Korku Oyuncu
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
3.9 735
2009 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.5 6
2006 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 58

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 12,941
2002 Belgesel Görsel Efekt 7.4 6,062
Dizi Altyazıları
Vikings (18,098) Shameless (7,572) Black Mirror (7,060) The Flash (4,787) The Big Bang Theory (2,946) Supernatural (2,902) Star Trek: Discovery (2,544) The Blacklist (1,554) Bron/Broen (1,263) Stranger Things (1,250)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018