Giriş Kayıt
Trent Ermes

Trent Ermes


Görüntü Yönetmeni, Oyuncu, Kameraman, Görsel Efekt

Trent Ermes, görüntü yönetmeni, oyuncu, kameraman, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram    
2015 Gerilim Kameraman
Görüntü Yönetmeni
4.1 755
2012 Korku Oyuncu
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
3.9 735
2009 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.5 6
2006 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 58

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 12,564
2002 Belgesel Görsel Efekt 7.4 6,062
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,486) Split (5,970) Rogue One (5,771) Hidden Figures (4,946) Live by Night (4,257) Assassin's Creed (4,036) Paterson (3,660) Patriots Day (3,382) Allied (2,764) Brimstone (1,889)
Dizi Altyazıları
Legion (9,314) Arrow (5,613) The Flash (5,277) The 100 (3,248) The Expanse (3,082) Legends of Tomorrow (2,678) The Blacklist (2,296) Colony (2,285) Vikings (2,143) Designated Survivor (2,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017