Giriş Kayıt
Alex Beaupain

Alex Beaupain (43)


Müzisyen, Oyuncu

Alexandre Beaupain, 01 Ocak 1974 Besançon, Doubs, Fransa doğumlu müzisyen, oyuncu. Aşk Şarkısı (2007), Güzel İnsan (2008), Paris'te (2006), Sevgililer (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alexandre Beaupain
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1974
Doğum Yeri: Besançon, Doubs, Fransa
Diğer Bir İsmi: Alexandre Beaupain
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 42 Komedi Müzik 5.8 135

Sevgililer
2011 37 Dram Müzik 6.2 1,912

Hayır Kızım Dansa Gitmek Yok
2009 35 Dram Müzik 6.1 647

Güzel İnsan
2008 34 Dram Müzik 6.8 3,956

Aşk Şarkısı
2007 33 Dram Oyuncu
Müzik
7.2 7,378

Paris'te
2006 32 Dram Müzik 6.6 3,436

Bambi'yi Kim Öldürdü?
2003 29 Gerilim Müzik 6.1 1,214
2002 28 Dram Müzik
Oyuncu
7.1 721
2002 28 Dram Müzik 6.0 403
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017