Giriş Kayıt
Alexie Ribes

Alexie Ribes


Oyuncu

Alexie Ribes, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 5.1 110
2011 Dram Oyuncu    

Moda Kurbanı
2009 Komedi Oyuncu 4.0 135
2008 Komedi Oyuncu 6.1 804
2007 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (9,183) Supernatural (3,968) Mr. Robot (3,805) Game of Thrones (3,271) The Big Bang Theory (3,233) Gotham (3,008) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,859) Shameless (2,856) Arrow (2,790) The Flash (1,898)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017