Giriş Kayıt
Shirô Gô

Shirô Gô


Oyuncu

Shirô Gô, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Shiro Go | Shiro Goou
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Oyuncu 6.5 40
2005 Aksiyon Oyuncu 8.0 2,237
2005 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,848

Ölüm Oyunu
2000 Aksiyon Oyuncu 7.7 149,005
2000 Aksiyon Oyuncu 6.9 428
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,327) Stronger (5,603) The Foreigner (5,568) Flatliners (4,173) Dunkirk (3,304) Beyond Skyline (2,578) American Made (2,198) Kingsman: The Golden Circle (1,898) Loving Vincent (1,769) It (1,746)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017