Giriş Kayıt
Shirô Gô

Shirô Gô


Oyuncu

Shirô Gô, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Shiro Go | Shiro Goou
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Oyuncu 6.5 40
2005 Aksiyon Oyuncu 8.0 2,237
2005 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,848

Ölüm Oyunu
2000 Aksiyon Oyuncu 7.7 152,461
2000 Aksiyon Oyuncu 6.9 428
Dizi Altyazıları
Westworld (7,917) The Flash (4,620) The 100 (4,302) La casa de papel (3,938) Legion (3,398) The Expanse (2,442) Supernatural (2,182) Krypton (1,782) The Big Bang Theory (1,772) Fear the Walking Dead (1,587)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018