Giriş Kayıt
Angelo Castilho

Angelo Castilho


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Angelo Castilho, sanat bölümü, sanat yönetmeni, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 363
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 204
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 511

Kara Maske 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 3.6 1,467

Göz
2002 Fantastik Kostüm Tasarımcısı 6.4 2,262
1995 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 77

Chunking Express
1994 Komedi Sanat Bölümü 8.1 46,051
1992 Kostüm Bölümü 6.0 230
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,139) Dunkirk (4,009) Stronger (3,014) It (2,226) Mother! (1,524) American Made (1,509) Loving Vincent (1,432) Kingsman: The Golden Circle (1,392) Flatliners (685) The Foreigner (665)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,143) Shameless (6,231) Mr. Robot (5,269) Game of Thrones (3,320) Peaky Blinders (2,238) Manhunt: Unabomber (2,176) Lucifer (1,759) Designated Survivor (1,636) Supernatural (1,420) The Big Bang Theory (1,163)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017