Giriş Kayıt
Angelo Castilho

Angelo Castilho


Sanat Bölümü, Kostüm Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Kostümcü

Angelo Castilho, sanat bölümü, kostüm tasarımcısı, sanat yönetmeni, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 363
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 204
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 511

Kara Maske 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 3.6 1,467

Göz
2002 Fantastik Kostüm Tasarımcısı 6.4 2,262
1995 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 77

Chunking Express
1994 Komedi Sanat Bölümü 8.1 48,161
1992 Kostüm Bölümü 6.0 230
Dizi Altyazıları
Westworld (8,109) The Flash (4,673) The 100 (4,377) La casa de papel (4,048) Legion (3,464) The Expanse (2,513) Supernatural (2,236) Krypton (1,904) The Big Bang Theory (1,802) Fear the Walking Dead (1,627)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018