Giriş Kayıt
Angelo Castilho

Angelo Castilho


Sanat Bölümü, Kostüm Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Kostümcü

Angelo Castilho, sanat bölümü, kostüm tasarımcısı, sanat yönetmeni, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 363
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 204
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 511

Kara Maske 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 3.6 1,467

Göz
2002 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.4 2,170

Chunking Express
1994 Komedi Sanat Bölümü 8.1 43,346
1992 Kostüm Bölümü 6.0 230
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017