Giriş Kayıt
Yogi

Yogi


Oyuncu

Yogi, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Yogee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Gerilim Oyuncu 4.5 1,362
2000 Aksiyon Oyuncu 4.5 133
1999 Aksiyon Oyuncu 6.9 12,898
1997 Aksiyon Oyuncu 4.6 873
1996 Aksiyon Oyuncu 4.9 48
1996 Dram Oyuncu 5.3 1,901
1995 Aksiyon Oyuncu 4.7 213
1994 Aksiyon Oyuncu 4.3 245
1992 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,581
Film Altyazıları
The Foreigner (7,226) The Mountain Between Us (5,166) Flatliners (4,805) Stronger (3,427) Beyond Skyline (3,232) Dunkirk (3,183) American Made (2,151) Kingsman: The Golden Circle (1,941) It (1,649) Victoria & Abdul (1,417)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,094) Mr. Robot (6,347) Game of Thrones (3,326) Shameless (2,772) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,598) Peaky Blinders (2,160) The Big Bang Theory (1,883) Manhunt: Unabomber (1,867) Stranger Things (1,292) Lucifer (1,257)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017