Giriş Kayıt
Chris Salvaterra

Chris Salvaterra


Yapımcı

Chris Salvaterra, yapımcı. Hidalgo (2004), Misafir (2007), Tek Başına (2005), Hamburger Cumhuriyeti (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp
2012 Dram Yapımcı 5.9 37,168

96 Dakika
2011 Dram 5.8 2,878

Misafir
2007 Suç Yapımcı 7.7 38,989

Hamburger Cumhuriyeti
2006 Komedi Yapımcı 6.3 21,799

İyi Geceler, İyi Şanslar
2005 Dram Yapımcı 7.5 87,242
2005 Dram Yapımcı 6.2 2,805

Tek Başına
2005 Dram Yapımcı 7.3 35,083

Ekip 49
2004 Aksiyon Yapımcı 6.5 50,517
2004 Aksiyon Yapımcı 6.7 70,906
Dizi Altyazıları
Vikings (18,585) Black Mirror (6,082) The Flash (5,068) Shameless (4,532) Supernatural (3,434) The Big Bang Theory (3,269) The Blacklist (1,764) Star Trek: Discovery (1,578) Knightfall (1,276) Black Lightning (1,245)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018