Giriş Kayıt
Chris Salvaterra

Chris Salvaterra


Yapımcı

Chris Salvaterra, yapımcı. Hidalgo (2004), Misafir (2007), Tek Başına (2005), Hamburger Cumhuriyeti (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp
2012 Dram Yapımcı 5.9 35,782

96 Dakika
2011 Dram 5.8 2,878

Misafir
2007 Suç Yapımcı 7.7 38,089

Hamburger Cumhuriyeti
2006 Komedi Yapımcı 6.3 21,021

İyi Geceler, İyi Şanslar
2005 Dram Yapımcı 7.5 85,540
2005 Dram Yapımcı 6.2 2,805

Tek Başına
2005 Dram Yapımcı 7.3 33,720

Ekip 49
2004 Aksiyon Yapımcı 6.5 49,260
2004 Aksiyon Yapımcı 6.7 69,352
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (13,752) Passengers (8,739) Doctor Strange (5,050) Arrival (3,808) Assassin's Creed (3,145) Fences (3,120) Allied (2,916) Hacksaw Ridge (2,450) Moana (1,958) Forushande (1,563)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,824) The 100 (8,788) Legion (8,697) Taboo (8,497) The Big Bang Theory (6,186) Arrow (5,013) Black Sails (4,982) Vikings (3,762) The Expanse (3,521) The Flash (3,507)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017