Giriş Kayıt
Chris Salvaterra

Chris Salvaterra


Yapımcı

Chris Salvaterra, yapımcı. Hidalgo (2004), Misafir (2007), Tek Başına (2005), Hamburger Cumhuriyeti (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp
2012 Dram Yapımcı 5.9 36,870

96 Dakika
2011 Dram 5.8 2,878

Misafir
2007 Suç Yapımcı 7.7 38,104

Hamburger Cumhuriyeti
2006 Komedi Yapımcı 6.3 21,021

İyi Geceler, İyi Şanslar
2005 Dram Yapımcı 7.5 87,190
2005 Dram Yapımcı 6.2 2,805

Tek Başına
2005 Dram Yapımcı 7.3 34,813

Ekip 49
2004 Aksiyon Yapımcı 6.5 50,517
2004 Aksiyon Yapımcı 6.7 70,896
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017