Giriş Kayıt
Rosa van Gils

Rosa van Gils


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Rosa van Gils, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Sanat Yönetmeni 5.8 370
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 258
2013 Komedi Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
6.6 2,145
2010 Dram Sanat Bölümü 6.6 96

Garson
2006 Komedi Sanat Bölümü 7.0 2,456
2001 Dram Sanat Bölümü 5.2 473
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017