Giriş Kayıt
Montse Germán

Montse Germán


Oyuncu

Montse Germán, Sabadell, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu. "Laberint d'ombres" (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Sabadell, Barcelona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Montse German
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.2 8
2012 Dram Oyuncu 6.6 379
2008 Dram Oyuncu 6.4 232
2007 Dram Oyuncu 6.4 185
2006 Komedi Oyuncu    

Fiction
2006 Dram Oyuncu 6.9 354
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,207) Den of Thieves (3,001) Maze Runner: The Death Cure (2,772) Winchester (2,516) Hostiles (2,292) 12 Strong (1,806) A martfüi rém (1,723) The Commuter (1,340) Bleeding Steel (1,285) Submergence (1,190)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,449) Supernatural (4,702) The Big Bang Theory (3,328) Gotham (2,804) The Terror (2,789) Arrow (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,335) The Flash (1,948) Westworld (1,710) Krypton (1,694)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018