Giriş Kayıt
Montse Germán

Montse Germán


Oyuncu

Montse Germán, Sabadell, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu. "Laberint d'ombres" (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Sabadell, Barcelona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Montse German
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.2 8
2012 Dram Oyuncu 6.6 379
2008 Dram Oyuncu 6.4 232
2007 Dram Oyuncu 6.4 185
2006 Komedi Oyuncu    

Fiction
2006 Dram Oyuncu 6.9 354
Dizi Altyazıları
The Flash (8,674) Better Call Saul (6,733) Lucifer (3,898) American Gods (3,644) Gotham (3,550) Fargo (3,312) Twin Peaks (3,141) The 100 (2,871) 12 Monkeys (2,563) Supernatural (2,515)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017