Giriş Kayıt
Montse Germán

Montse Germán


Oyuncu

Montse Germán, Sabadell, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu. "Laberint d'ombres" (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Sabadell, Barcelona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Montse German
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.2 8
2012 Dram Oyuncu 6.6 379
2008 Dram Oyuncu 6.4 232
2007 Dram Oyuncu 6.4 185
2006 Komedi Oyuncu    

Fiction
2006 Dram Oyuncu 6.9 354
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017