Giriş Kayıt
Daniel Stevens

Daniel Stevens


Dublör, Oyuncu

Daniel Stevens, dublör, oyuncu. Suffering Man's Charity (2007), Scrubs (2001), Hayat Sana Güzel (2011), Yeni Başlangıçlar (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    
2018 Aksiyon Dublör    

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Dublör    

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör    

Thor 3: Ragnarok
2017 Aksiyon Dublör 8.2 151,779

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Dublör 6.7 176,183
2017 Aksiyon Dublör 8.2 409,931

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Dublör 7.4 196,353

Batı Dünyası
2016 Dram Dublör 8.9 233,936

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.1 449,267

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.9 453,616
2015 Macera Dublör 5.8 50,398
2015 Bilim-Kurgu Çeşitli 8.5 398

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 396,520
2015 Aksiyon Dublör 6.5 71,598

Süper Kahraman Dövüş Kulübü
2015 Kısa Metraj Dublör 8.9 2,206

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Dublör 7.3 366,892

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Dublör 6.3 130,908

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Dublör 8.1 801,320

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 265,969

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Dublör 8.0 570,630

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 91,696
2013 Aksiyon Dublör 6.7 368,052

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.8 426,375
2013 Aksiyon Dublör 5.2 665

Göçebe
2013 Macera Dublör 5.9 99,364

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Dublör 6.7 185,531

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Dublör 6.8 1,073

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Dublör 7.6 9,405

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.4 1,265,240

Kaçak
2012 Dram Dublör 7.4 147,107

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 284,931

Diktatör
2012 Komedi Dublör 6.4 231,781

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 326,760

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Dublör 6.3 144,983

Büyük Dövüş
2011 Dram Dublör
Oyuncu
8.2 368,662

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Dublör 5.6 237,253

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Dublör 6.9 88,081

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Dublör 6.8 161,728

Yeni Başlangıçlar
2010 Komedi Dublör 7.2 79,410

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 6.5 290,430

Hırsızlar
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 50,081

Büyük Düşüş
2010 Suç Dublör 4.8 1,053

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Dublör 6.8 92,234
2009 Suç Dublör 6.7 39,795

Ölüm Meleği
2009 Aksiyon Dublör 5.0 1,827

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.7 401,124
2009 Dram Dublör 7.7 42,084

Dehşet Treni
2008 Korku Dublör 6.1 51,889

Demir Adam
2008 Aksiyon Dublör 7.9 763,008
2008 Dram Dublör 6.2 5,276

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 207,456
2007 Aksiyon Dublör 8.2 114,472
2007 Komedi Dublör 4.7 694

Tetikçi
2006 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.0 209,796

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Dublör 6.1 250,829

Maske 2
2005 Macera Dublör 2.2 44,859

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Dublör 7.6 575,843
2004 Aksiyon Dublör 8.2 11,568

Nip/Tuck 1
2003 Dram Dublör 7.7 48,919

Hayalet Gemi
2002 Korku Dublör 5.5 81,094

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Dublör 6.6 515,804
2001 Komedi Dublör 8.4 210,110
1999 Macera Dublör 8.3 28,685
1996 Aksiyon Dublör 7.1 496

Yakın ve Uzak
1988 Dram Dublör 5.2 4,748
Dizi Altyazıları
Vikings (14,791) Supernatural (6,361) Mr. Robot (5,870) The Big Bang Theory (5,053) Game of Thrones (4,030) Gotham (4,015) Shameless (3,223) Arrow (3,007) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,829) The Flash (2,767)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017