Giriş Kayıt
Daniel Stevens

Daniel Stevens


Dublör, Oyuncu

Daniel Stevens, dublör, oyuncu. Suffering Man's Charity (2007), Scrubs (2001), Hayat Sana Güzel (2011), Yeni Başlangıçlar (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör 9.6 2,283

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Dublör    

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Dublör 7.4 129,717

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.3 353,977

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.9 387,198
2016 Aksiyon Dublör    
2015 Macera Dublör 5.8 46,345
2015 Bilim-Kurgu Çeşitli 8.5 398

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 353,018
2015 Aksiyon Dublör 6.5 65,070
2015 Kısa Metraj Dublör    

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Dublör 7.3 345,360

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Dublör 6.3 122,067

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Dublör 8.1 728,711

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 251,577

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Dublör 8.0 537,769

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 86,979
2013 Aksiyon Dublör 6.7 342,081

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.8 412,609
2013 Aksiyon Dublör 5.2 665

Göçebe
2013 Macera Dublör 5.9 95,478

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Dublör 6.7 179,069

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Dublör 6.7 889

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Dublör 7.6 8,614

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.5 1,199,066

Kaçak
2012 Dram Dublör 7.4 140,978

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 275,044

Diktatör
2012 Komedi Dublör 6.4 222,168

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 314,859

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Dublör 6.3 140,408

Büyük Dövüş
2011 Dram Dublör
Oyuncu
8.2 348,655

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Dublör 5.6 229,351

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Dublör 6.9 84,784

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Dublör 6.8 155,383

Yeni Başlangıçlar
2010 Komedi Dublör 7.2 76,101

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 6.5 279,115

Hırsızlar
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 48,188

Büyük Düşüş
2010 Suç Dublör 4.8 1,053

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Dublör 6.8 89,775

Ölüm Meleği
2009 Aksiyon Dublör 5.0 1,827

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.7 376,573
2009 Dram Dublör 7.7 40,955
2009 Suç Dublör 6.7 37,385

Dehşet Treni
2008 Korku Dublör 6.1 48,991

Demir Adam
2008 Aksiyon Dublör 7.9 724,683
2008 Dram Dublör 6.2 5,010

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 192,849
2007 Aksiyon Dublör 8.2 111,396
2007 Komedi Dublör 4.7 694

Tetikçi
2006 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.0 202,400

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Dublör 6.1 245,063

Maske 2
2005 Macera Dublör 2.2 42,383

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Dublör 7.6 547,016
2004 Aksiyon Dublör 8.2 11,568

Nip/Tuck 1
2003 Dram Dublör 7.7 48,028

Hayalet Gemi
2002 Korku Dublör 5.5 78,115

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Dublör 6.7 489,217
2001 Komedi Dublör 8.4 201,774
2001 Aksiyon Dublör    
1999 Macera Dublör 8.3 27,680

Yakın ve Uzak
1988 Dram Dublör 5.2 4,593
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,348) Allied (10,266) Moana (8,364) Assassin's Creed (7,423) Lion (5,237) Arrival (4,160) Hacksaw Ridge (3,218) Fences (3,006) Nocturnal Animals (2,812) Forushande (2,631)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,084) Supernatural (7,847) The Expanse (5,000) Vikings (4,952) The Big Bang Theory (4,072) Suits (3,828) Legion (3,515) The Blacklist (3,403) Arrow (3,292) Sherlock (3,088)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017