Giriş Kayıt
Daniel Stevens

Daniel Stevens


Dublör, Oyuncu

Daniel Stevens, dublör, oyuncu. Suffering Man's Charity (2007), Scrubs (2001), Hayat Sana Güzel (2011), Yeni Başlangıçlar (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    
2018 Aksiyon Dublör    

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Dublör    

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör 7.9 81,461
2017 Aksiyon Dublör 8.0 239,520

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Dublör 6.7 193,964
2017 Aksiyon Dublör 8.1 450,875

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Dublör 7.4 205,181

Batı Dünyası
2016 Dram Dublör 8.9 254,668

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.1 464,135

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.8 470,922
2015 Macera Dublör 5.8 51,519
2015 Bilim-Kurgu Çeşitli 8.5 398

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 409,184
2015 Aksiyon Dublör 6.5 73,217

Süper Kahraman Dövüş Kulübü
2015 Kısa Metraj Dublör 8.9 2,206

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Dublör 7.3 372,974

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Dublör 6.3 133,089

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Dublör 8.1 817,342

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 268,629

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Dublör 8.0 577,832

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 93,108
2013 Aksiyon Dublör 6.7 372,953

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.8 429,795
2013 Aksiyon Dublör 5.2 665

Göçebe
2013 Macera Dublör 5.9 100,421

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Dublör 6.7 187,332

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Dublör 6.8 1,073

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Dublör 7.6 9,860

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.4 1,283,944

Kaçak
2012 Dram Dublör 7.4 148,688

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 288,223

Diktatör
2012 Komedi Dublör 6.4 234,409

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 330,226

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Dublör 6.3 146,409

Büyük Dövüş
2011 Dram Dublör
Oyuncu
8.2 374,166

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Dublör 5.6 239,473

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Dublör 6.9 89,040

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Dublör 6.8 163,500

Yeni Başlangıçlar
2010 Komedi Dublör 7.2 80,349

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 6.5 293,248

Hırsızlar
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 50,593

Büyük Düşüş
2010 Suç Dublör 4.8 1,053

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Dublör 6.8 92,906
2009 Suç Dublör 6.7 40,662

Ölüm Meleği
2009 Aksiyon Dublör 5.0 1,827

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.6 406,235
2009 Dram Dublör 7.7 42,442

Dehşet Treni
2008 Korku Dublör 6.1 52,594

Demir Adam
2008 Aksiyon Dublör 7.9 774,722
2008 Dram Dublör 6.2 5,276

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 211,586
2007 Aksiyon Dublör 8.2 115,320
2007 Komedi Dublör 4.7 694

Tetikçi
2006 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.0 211,711

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Dublör 6.1 252,462

Maske 2
2005 Macera Dublör 2.2 45,433

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Dublör 7.6 592,958
2004 Aksiyon Dublör 8.2 11,568

Nip/Tuck 1
2003 Dram Dublör 7.7 49,231

Hayalet Gemi
2002 Korku Dublör 5.5 81,926

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Dublör 6.6 531,832
2001 Komedi Dublör 8.4 211,852
1999 Macera Dublör 8.3 29,010
1996 Aksiyon Dublör 7.1 496

Yakın ve Uzak
1988 Dram Dublör 5.2 4,800
Dizi Altyazıları
La casa de papel (15,248) Vikings (3,270) Stargate Origins (3,162) Black Mirror (2,875) American Crime Story (1,590) The X Files (1,527) Supernatural (1,398) Star Trek: Discovery (1,334) Bron/Broen (1,330) McMafia (1,256)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018