Giriş Kayıt
Daniel Stevens

Daniel Stevens


Dublör, Oyuncu

Daniel Stevens, dublör, oyuncu. Suffering Man's Charity (2007), Scrubs (2001), Hayat Sana Güzel (2011), Yeni Başlangıçlar (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Dublör    
2018 Aksiyon Dublör    

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör    

Thor 3: Ragnarok
2017 Aksiyon Dublör 7.2 253

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Dublör 6.7 167,303
2017 Aksiyon Dublör 8.2 392,923

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Dublör 7.4 190,699

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.2 438,272

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.9 444,707
2015 Macera Dublör 5.8 49,781
2015 Bilim-Kurgu Çeşitli 8.5 398

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 389,830
2015 Aksiyon Dublör 6.5 70,826
2015 Kısa Metraj Dublör    

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Dublör 7.3 363,860

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Dublör 6.3 129,678

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Dublör 8.1 793,449

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 264,341

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Dublör 8.0 566,991

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 91,035
2013 Aksiyon Dublör 6.7 365,622

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.8 424,550
2013 Aksiyon Dublör 5.2 665

Göçebe
2013 Macera Dublör 5.9 98,835

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Dublör 6.7 184,555

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Dublör 6.8 1,073

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Dublör 7.6 9,254

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.4 1,256,351

Kaçak
2012 Dram Dublör 7.4 146,289

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 283,322

Diktatör
2012 Komedi Dublör 6.4 230,428

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 325,086

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Dublör 6.3 144,308

Büyük Dövüş
2011 Dram Dublör
Oyuncu
8.2 366,021

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Dublör 5.6 235,918

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Dublör 6.9 87,636

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Dublör 6.8 160,856

Yeni Başlangıçlar
2010 Komedi Dublör 7.2 78,949

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 6.5 288,854

Hırsızlar
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 49,878

Büyük Düşüş
2010 Suç Dublör 4.8 1,053

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Dublör 6.8 91,934
2009 Suç Dublör 6.7 39,296

Ölüm Meleği
2009 Aksiyon Dublör 5.0 1,827

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.7 398,572
2009 Dram Dublör 7.7 41,926

Dehşet Treni
2008 Korku Dublör 6.1 51,416

Demir Adam
2008 Aksiyon Dublör 7.9 757,247
2008 Dram Dublör 6.2 5,010

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 205,475
2007 Aksiyon Dublör 8.2 114,023
2007 Komedi Dublör 4.7 694

Tetikçi
2006 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.0 208,662

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Dublör 6.1 249,884

Maske 2
2005 Macera Dublör 2.2 44,583

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Dublör 7.6 571,588
2004 Aksiyon Dublör 8.2 11,568

Nip/Tuck 1
2003 Dram Dublör 7.7 48,813

Hayalet Gemi
2002 Korku Dublör 5.5 80,658

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Dublör 6.6 511,859
2001 Komedi Dublör 8.4 209,184
2001 Aksiyon Dublör    
1999 Macera Dublör 8.3 28,511

Yakın ve Uzak
1988 Dram Dublör 5.2 4,733
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017