Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Daniel Stevens

Daniel Stevens


Dublör, Oyuncu

Daniel Stevens, dublör, oyuncu. Suffering Man's Charity (2007), Scrubs (2001), Hayat Sana Güzel (2011), Yeni Başlangıçlar (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Dublör 7.4 104,511

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.4 334,853

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.9 374,618
2016 Aksiyon Dublör    
2015 Macera Dublör 5.8 45,553
2015 Bilim-Kurgu Çeşitli 8.5 398

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.4 346,701
2015 Aksiyon Dublör 6.5 63,940
2015 Kısa Metraj Dublör    

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Dublör 7.3 341,044

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Dublör 6.3 120,685

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Dublör 8.1 721,655

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 249,953

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Dublör 8.0 533,491

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 86,238
2013 Aksiyon Dublör 6.7 339,307

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.8 410,309
2013 Aksiyon Dublör 5.2 665

Göçebe
2013 Macera Dublör 5.9 94,895

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Dublör 6.7 177,713

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Dublör 6.7 889

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Dublör 7.6 8,512

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.5 1,189,275

Kaçak
2012 Dram Dublör 7.4 139,976

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 273,758

Diktatör
2012 Komedi Dublör 6.4 220,771

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 313,107

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Dublör 6.3 139,816

Büyük Dövüş
2011 Dram Dublör
Oyuncu
8.2 345,615

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Dublör 5.6 228,430

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Dublör 6.9 84,186

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Dublör 6.8 154,406

Yeni Başlangıçlar
2010 Komedi Dublör 7.2 75,552

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 6.5 277,542

Hırsızlar
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 47,953

Büyük Düşüş
2010 Suç Dublör 4.8 1,053

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Dublör 6.8 89,448

Ölüm Meleği
2009 Aksiyon Dublör 5.0 1,827

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.7 373,856
2009 Dram Dublör 7.7 40,844
2009 Suç Dublör 6.7 36,908

Dehşet Treni
2008 Korku Dublör 6.1 48,762

Demir Adam
2008 Aksiyon Dublör 7.9 719,539
2008 Dram Dublör 6.2 5,010

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 190,668
2007 Aksiyon Dublör 8.2 110,973
2007 Komedi Dublör 4.7 694

Tetikçi
2006 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.0 201,369

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Dublör 6.1 244,246

Maske 2
2005 Macera Dublör 2.2 42,060

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Dublör 7.6 542,753
2004 Aksiyon Dublör 8.2 11,568

Nip/Tuck 1
2003 Dram Dublör 7.7 47,898

Hayalet Gemi
2002 Korku Dublör 5.5 77,753

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Dublör 6.7 485,212
2001 Komedi Dublör 8.4 200,320
2001 Aksiyon Dublör    
1999 Macera Dublör 8.3 27,563

Yakın ve Uzak
1988 Dram Dublör 5.2 4,573
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017