Giriş Kayıt
Daniel Stevens

Daniel Stevens


Dublör, Oyuncu

Daniel Stevens, dublör, oyuncu. Suffering Man's Charity (2007), Scrubs (2001), Hayat Sana Güzel (2011), Yeni Başlangıçlar (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Dublör    

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Dublör 6.4 11,433

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör 7.7 229,623
2017 Aksiyon Dublör 7.9 299,773

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Dublör 6.7 202,086
2017 Aksiyon Dublör 8.1 471,799

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Dublör 7.4 209,190

Batı Dünyası
2016 Dram Dublör 8.9 267,852

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.1 473,852

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.8 486,165
2015 Macera Dublör 5.8 52,253
2015 Bilim-Kurgu Çeşitli 8.5 398

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 419,197
2015 Aksiyon Dublör 6.5 74,071

Süper Kahraman Dövüş Kulübü
2015 Kısa Metraj Dublör 8.9 2,206

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Dublör 7.3 376,737

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Dublör 6.3 134,574

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Dublör 8.1 829,934

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 270,424

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Dublör 8.0 582,563

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 93,906
2013 Aksiyon Dublör 6.7 376,063

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.8 432,153
2013 Aksiyon Dublör 5.2 665

Göçebe
2013 Macera Dublör 5.9 101,244

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Dublör 6.7 188,407

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Dublör 6.7 1,126

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Dublör 7.6 9,981

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.4 1,299,848

Kaçak
2012 Dram Dublör 7.4 149,840

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 290,446

Diktatör
2012 Komedi Dublör 6.4 236,195

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 332,375

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Dublör 6.3 147,405

Büyük Dövüş
2011 Dram Dublör
Oyuncu
8.2 380,839

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Dublör 5.6 241,154

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Dublör 6.9 89,683

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Dublör 6.8 164,553

Yeni Başlangıçlar
2010 Komedi Dublör 7.2 80,874

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 6.5 295,086

Hırsızlar
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 50,950

Büyük Düşüş
2010 Suç Dublör 4.8 1,053

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Dublör 6.8 93,557
2009 Suç Dublör 6.7 41,246

Ölüm Meleği
2009 Aksiyon Dublör 5.0 1,827

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.6 409,564
2009 Dram Dublör 7.7 42,658

Dehşet Treni
2008 Korku Dublör 6.1 52,918

Demir Adam
2008 Aksiyon Dublör 7.9 784,124
2008 Dram Dublör 6.2 5,276

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 214,075
2007 Aksiyon Dublör 8.2 115,855
2007 Komedi Dublör 4.7 694

Tetikçi
2006 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.0 212,951

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Dublör 6.1 253,531

Maske 2
2005 Macera Dublör 2.2 45,998

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Dublör 7.6 598,994
2004 Aksiyon Dublör 8.2 11,568

Nip/Tuck 1
2003 Dram Dublör 7.7 49,407

Hayalet Gemi
2002 Korku Dublör 5.5 82,428

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Dublör 6.6 537,123
2001 Komedi Dublör 8.4 213,673
1999 Macera Dublör 8.3 29,224
1996 Aksiyon Dublör 7.1 496

Yakın ve Uzak
1988 Dram Dublör 5.2 4,839
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,445) Hostiles (3,140) Den of Thieves (3,121) Maze Runner: The Death Cure (2,574) 12 Strong (2,451) Wildling (1,842) Winchester (1,324) Peter Rabbit (1,261) Submergence (1,225) The Commuter (1,210)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,562) The Terror (3,799) The Flash (3,241) Legion (3,063) Supernatural (2,930) The Crossing (2,442) The Expanse (1,623) Vikings (1,556) The Big Bang Theory (1,441) Fear the Walking Dead (1,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018