Giriş Kayıt
Daniel Stevens

Daniel Stevens


Dublör, Oyuncu

Daniel Stevens, dublör, oyuncu. Suffering Man's Charity (2007), Scrubs (2001), Hayat Sana Güzel (2011), Yeni Başlangıçlar (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Dublör 7.1 45,161
2017 Aksiyon Dublör 8.5 179,436

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Dublör 7.4 145,320

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.3 369,601

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.9 396,933
2016 Aksiyon Dublör    
2015 Macera Dublör 5.8 46,918
2015 Bilim-Kurgu Çeşitli 8.5 398

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 359,039
2015 Aksiyon Dublör 6.5 65,887
2015 Kısa Metraj Dublör    

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Dublör 7.3 348,598

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Dublör 6.3 123,172

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Dublör 8.1 736,194

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 252,900

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Dublör 8.0 544,575

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 87,783
2013 Aksiyon Dublör 6.7 349,846

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.8 414,495
2013 Aksiyon Dublör 5.2 665

Göçebe
2013 Macera Dublör 5.9 95,883

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Dublör 6.7 179,988

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Dublör 6.7 889

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Dublör 7.6 8,735

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.5 1,208,085

Kaçak
2012 Dram Dublör 7.4 141,763

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 276,215

Diktatör
2012 Komedi Dublör 6.4 223,320

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 316,305

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Dublör 6.3 140,966

Büyük Dövüş
2011 Dram Dublör
Oyuncu
8.2 351,268

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Dublör 5.6 230,294

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Dublör 6.9 85,221

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Dublör 6.8 156,170

Yeni Başlangıçlar
2010 Komedi Dublör 7.2 76,557

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 6.5 280,539

Hırsızlar
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 48,365

Büyük Düşüş
2010 Suç Dublör 4.8 1,053

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Dublör 6.8 90,120

Ölüm Meleği
2009 Aksiyon Dublör 5.0 1,827

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.7 383,114
2009 Dram Dublör 7.7 41,073
2009 Suç Dublör 6.7 37,661

Dehşet Treni
2008 Korku Dublör 6.1 49,168

Demir Adam
2008 Aksiyon Dublör 7.9 729,617
2008 Dram Dublör 6.2 5,010

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 194,599
2007 Aksiyon Dublör 8.2 111,776
2007 Komedi Dublör 4.7 694

Tetikçi
2006 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.0 203,300

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Dublör 6.1 245,664

Maske 2
2005 Macera Dublör 2.2 42,655

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Dublör 7.6 550,815
2004 Aksiyon Dublör 8.2 11,568

Nip/Tuck 1
2003 Dram Dublör 7.7 48,137

Hayalet Gemi
2002 Korku Dublör 5.5 78,452

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Dublör 6.7 492,795
2001 Komedi Dublör 8.4 202,998
2001 Aksiyon Dublör    
1999 Macera Dublör 8.3 27,786

Yakın ve Uzak
1988 Dram Dublör 5.2 4,606
Dizi Altyazıları
The Flash (5,763) Black Sails (4,579) Into the Badlands (4,040) Iron Fist (2,822) Vikings (1,972) Legion (1,792) Game of Thrones (1,549) Arrow (1,487) Billions (1,447) The 100 (1,423)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017