Giriş Kayıt
Daniel Stevens

Daniel Stevens


Dublör, Oyuncu

Daniel Stevens, dublör, oyuncu. Suffering Man's Charity (2007), Scrubs (2001), Hayat Sana Güzel (2011), Yeni Başlangıçlar (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Dublör 8.8 380,798

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Dublör 6.4 35,586

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör 7.5 329,281
2017 Aksiyon Dublör 7.9 348,132

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Dublör 6.7 208,268
2017 Aksiyon Dublör 8.1 488,500

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Dublör 7.4 212,699

Batı Dünyası
2016 Dram Dublör 8.9 286,402

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.1 481,203

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.8 506,755
2015 Macera Dublör 5.8 52,853
2015 Bilim-Kurgu Çeşitli 8.5 398

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 431,385
2015 Aksiyon Dublör 6.5 74,978

Süper Kahraman Dövüş Kulübü
2015 Kısa Metraj Dublör 8.9 2,206

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Dublör 7.3 379,483

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Dublör 6.3 135,949

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Dublör 8.1 851,758

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 272,215

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Dublör 8.0 588,148

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 94,778
2013 Aksiyon Dublör 6.7 379,847

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.7 434,142
2013 Aksiyon Dublör 5.2 665

Göçebe
2013 Macera Dublör 5.9 101,927

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Dublör 6.7 189,369

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Dublör 6.7 1,126

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Dublör 7.6 10,085

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.4 1,312,542

Kaçak
2012 Dram Dublör 7.4 150,695

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 292,318

Diktatör
2012 Komedi Dublör 6.4 237,870

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 334,287

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Dublör 6.3 148,491

Büyük Dövüş
2011 Dram Dublör
Oyuncu
8.2 384,442

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Dublör 5.6 243,453

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Dublör 6.9 90,212

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Dublör 6.8 165,517

Yeni Başlangıçlar
2010 Komedi Dublör 7.2 81,356

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 6.5 296,669

Hırsızlar
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 51,256

Büyük Düşüş
2010 Suç Dublör 4.8 1,053

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Dublör 6.8 94,067
2009 Suç Dublör 6.7 41,896

Ölüm Meleği
2009 Aksiyon Dublör 5.0 1,827

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.6 413,906
2009 Dram Dublör 7.7 42,833

Dehşet Treni
2008 Korku Dublör 6.1 53,243

Demir Adam
2008 Aksiyon Dublör 7.9 798,472
2008 Dram Dublör 6.2 5,276

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 216,478
2007 Aksiyon Dublör 8.2 116,586
2007 Komedi Dublör 4.7 694

Tetikçi
2006 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.0 214,166

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Dublör 6.1 254,628

Maske 2
2005 Macera Dublör 2.2 46,582

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Dublör 7.6 605,538
2004 Aksiyon Dublör 8.2 11,568

Nip/Tuck 1
2003 Dram Dublör 7.7 49,554

Hayalet Gemi
2002 Korku Dublör 5.5 82,958

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Dublör 6.6 543,024
2001 Komedi Dublör 8.4 215,362
1999 Macera Dublör 8.3 29,397
1996 Aksiyon Dublör 7.1 496

Yakın ve Uzak
1988 Dram Dublör 5.2 4,876
Dizi Altyazıları
Westworld (5,851) The Expanse (3,085) The 100 (2,766) La casa de papel (2,033) Colony (1,817) The Crossing (1,586) Luke Cage (1,443) Genius (1,275) 12 Monkeys (1,141) Vikings (1,111)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018