Giriş Kayıt
Santiago Paredes

Santiago Paredes (42)


Yapımcı, Senarist

Santiago Paredes, 04 Kasım 1975 Meksika, Distrito Federal, Meksika doğumlu yapımcı, senarist. Manos a la obra (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Kasım 1975
Doğum Yeri: Meksika, Distrito Federal, Meksika
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 37 Komedi Yapımcı 5.7 181
2006 31 Dram Yapımcı 5.0 1,288
2003 28 Komedi Çeşitli 5.1 229

Bebekler Evi
2003 28 Dram Çeşitli 6.5 1,890
1997 Komedi Senarist 4.5 224
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,959) Stronger (5,348) The Foreigner (4,216) Flatliners (3,683) Dunkirk (2,994) Beyond Skyline (2,145) American Made (1,975) Kingsman: The Golden Circle (1,732) Loving Vincent (1,693) It (1,630)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017