Giriş Kayıt
Michael D. Leone

Michael D. Leone


Görsel Efekt

Michael D. Leone, görsel efekt. Kriminal (2005), Psych (2006), Muhbir (2013), Dollhouse (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Leone
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Görsel Efekt 8.1 2,467
2016 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 14,954
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 104
2013 Komedi Görsel Efekt 5.9 1,581

Muhbir
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 71,532
2013 Gerilim Görsel Efekt 4.3 351
2011 Suç Görsel Efekt 8.4 264,012
2011 Komedi Görsel Efekt 4.2 2,489
2011 Korku Görsel Efekt 5.2 16,077
2010 Belgesel Görsel Efekt 5.1 1,137
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 42,668
2008 Komedi Görsel Efekt 6.1 361

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Görsel Efekt 8.6 214,184
2007 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 115,890
2006 Dram Görsel Efekt 6.9 4,896
2006 Dram Görsel Efekt    
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 35,487
2006 Komedi Görsel Efekt 8.4 73,902
2006 Suç Görsel Efekt 8.1 1,448

Kriminal
2005 Suç Görsel Efekt 8.1 126,447
2005 Suç Görsel Efekt 7.3 1,959

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 466,773

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Görsel Efekt 5.2 22,965

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 333,759
2003 Dram Görsel Efekt    

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 82,875
2003 Dram Görsel Efekt 7.5 1,052

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 47,679
2002 Macera Görsel Efekt 9.0 212,464
2002 Fantastik Görsel Efekt 7.3 3,671

Angel 2
1999 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 56,337
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,340) Den of Thieves (3,079) Maze Runner: The Death Cure (2,817) Winchester (2,563) Hostiles (2,336) 12 Strong (1,840) A martfüi rém (1,765) The Commuter (1,362) Bleeding Steel (1,347) Submergence (1,195)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,685) Supernatural (4,758) Westworld (3,468) The Big Bang Theory (3,432) The Terror (2,886) Gotham (2,871) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,430) Arrow (2,397) The Flash (1,982) Krypton (1,702)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018