Giriş Kayıt
Michael D. Leone

Michael D. Leone


Görsel Efekt

Michael D. Leone, görsel efekt. Kriminal (2005), Psych (2006), Muhbir (2013), Dollhouse (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Leone
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Görsel Efekt 8.1 2,467
2016 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 14,459
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 104
2013 Komedi Görsel Efekt 5.9 1,581

Muhbir
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 70,601
2013 Gerilim Görsel Efekt 4.3 351
2011 Suç Görsel Efekt 8.4 259,234
2011 Komedi Görsel Efekt 4.2 2,489
2011 Korku Görsel Efekt 5.2 16,077
2010 Belgesel Görsel Efekt 5.1 1,137
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 42,291
2008 Komedi Görsel Efekt 6.1 361

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Görsel Efekt 8.6 210,165
2007 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 115,020
2006 Dram Görsel Efekt 6.9 4,896
2006 Dram Görsel Efekt    
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 35,240
2006 Komedi Görsel Efekt 8.4 72,529
2006 Suç Görsel Efekt 8.1 1,448

Kriminal
2005 Suç Görsel Efekt 8.1 124,115
2005 Suç Görsel Efekt 7.3 1,959

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 459,759

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Görsel Efekt 5.2 22,709

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 330,411
2003 Dram Görsel Efekt    

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 82,124
2003 Dram Görsel Efekt 7.5 1,052

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 47,181
2002 Macera Görsel Efekt 9.1 209,597
2002 Fantastik Görsel Efekt 7.3 3,671

Angel 2
1999 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 55,715
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (14,608) Blade Runner 2049 (3,686) Jigsaw (2,773) Last Flag Flying (2,520) Geostorm (2,518) The Man from Earth: Holocene (2,492) The Open House (1,387) Dunkirk (1,261) The Foreigner (1,104) It (1,064)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,894) Black Mirror (6,017) Supernatural (4,877) The Big Bang Theory (4,299) Shameless (2,960) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,774) The Blacklist (2,414) The Flash (2,025) The X Files (2,002) Star Trek: Discovery (1,610)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018