Giriş Kayıt
Michael D. Leone

Michael D. Leone


Görsel Efekt

Michael D. Leone, görsel efekt. Criminal Minds (2005), Psych (2006), Muhbir (2013), Dollhouse (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Leone
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 10,436
2016 Aksiyon Görsel Efekt    

Muhbir
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 67,516
2013 Gerilim Görsel Efekt 4.3 351
2012 Dram Görsel Efekt    
2011 Dram Görsel Efekt 8.4 246,230
2011 Komedi Görsel Efekt 4.2 2,426
2011 Korku Görsel Efekt 5.3 15,008
2010 Belgesel Görsel Efekt 5.1 1,137
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 41,099
2008 Komedi Görsel Efekt 6.1 361

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Görsel Efekt 8.6 194,833
2007 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 111,812
2006 Dram Görsel Efekt 6.9 4,896
2006 Dram Görsel Efekt    
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 34,372
2006 Komedi Görsel Efekt 8.4 69,424
2006 Suç Görsel Efekt 8.1 1,448
2005 Suç Görsel Efekt 7.3 1,959
2005 Suç Görsel Efekt 8.2 116,496

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 434,162

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Görsel Efekt 5.2 21,754

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 317,053
2003 Dram Görsel Efekt    

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 79,391
2003 Dram Görsel Efekt 7.5 1,052

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 45,515
2002 Macera Görsel Efekt 9.1 198,426
2002 Fantastik Görsel Efekt 7.3 3,671

Angel 2
1999 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 53,476
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017