Giriş Kayıt
Marcus Hides

Marcus Hides


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Marcus Hides, kameraman, görüntü yönetmeni.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Belgesel Kameraman 6.9 1,780

Maske 2
2005 Macera Kameraman 2.2 44,859
2002 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
8.3 327
1998 Dram Kameraman 7.0 899

Yakın ve Uzak
1988 Dram Görüntü Yönetmeni 5.2 4,748
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,959) Stronger (5,348) The Foreigner (4,216) Flatliners (3,683) Dunkirk (2,994) Beyond Skyline (2,145) American Made (1,975) Kingsman: The Golden Circle (1,732) Loving Vincent (1,693) It (1,630)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017