Giriş Kayıt
Marcus Hides

Marcus Hides


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Marcus Hides, kameraman, görüntü yönetmeni.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Belgesel Kameraman 6.9 1,780

Maske 2
2005 Macera Kameraman 2.2 44,118
2002 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
8.3 327
1998 Dram Kameraman 7.0 805

Yakın ve Uzak
1988 Dram Görüntü Yönetmeni 5.2 4,697
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017